Workable: Αλματώδης (και διεθνής) ανάπτυξη

Workable: Αλματώδης (και διεθνής) ανάπτυξη

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Workable, η οποία απασχολεί σήμερα 240 άτομα διεθνώς, παράγει λογισμικό που διευκολύνει τη διαδικασία των προσλήψεων σε επιχειρήσεις. Το λογισμικό της χρησιμοποιείται από 55 εκατ. εργαζομένους και 20.000 εταιρείες σε 100 χώρες του κόσμου.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Η πρώτη ημέρα στο γραφείο ξεκινάει στις 11.00, όπου η Οffice Μanager δείχνει τους χώρους της εταιρείας στον νέο εργαζόμενο. Στο γραφείο του βρίσκει ένα χάρτινο κουτάκι με διάφορα πράγματα, όπως ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της Workable, ένα σημείωμα με το καλωσόρισμα του CEO, καθώς και ένα βιβλίο (Things that make us smart).

Μία φορά τον χρόνο, όλο το προσωπικό της εταιρείας από κάθε μέρος του κόσμου ταξιδεύει για μία εβδομάδα στην Ελλάδα. Εκεί, όλοι οι εργαζόμενοι διασκεδάζουν, κάνουν διάφορες ομαδικές δραστηριότητες (όπως rafting) και παράλληλα παρουσιάζονται τα πλάνα για τον επόμενο χρόνο.

Για τη Workable είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της εκπαίδευσης, γι’ αυτό οι προγραμματιστές έχουν ένα ετήσιο budget (1.500 € σε επίπεδο Senior, 2.500 € σε επίπεδο Principal και 4.000 € σε επίπεδο Executive) το οποίο μπορούν να ξοδέψουν σε trainings και conferences σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τα έξοδα συμμετοχής, καλύπτονται αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Μία από τις πιο σημαντικές γιορτές στην εταιρεία είναι τα Χριστούγεννα, όπου οι εργαζόμενοι γονείς έρχονται με τα παιδιά τους και τα περιμένει ένα δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο στολίζουν όλοι μαζί. Τα Χριστούγεννα γίνεται επίσης ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί.

Κάποιες από τις παροχές της:

Υπάρχει για όλους bonus σύμφωνα με τα κέρδη της εταιρείας (profit sharing).

Η εταιρεία λειτουργεί ως fully catered office. Catering φέρνει στην εταιρεία καθημερινά ζεστό φαγητό με κανονικό, vegetarian, vegan και diet μενού. Χυμοί, αναψυκτικά, τοστ, μπισκότα, σνακ είναι πάντα διαθέσιμα για όλους στον χώρο της κουζίνας.

Βασικός χώρος για τις θηλάζουσες μητέρες είναι το lactation room, που χρησιμοποιείται και ως nap room. Tα διαλείμματα γίνονται πιο ευχάριστα στο play room, αφού πολλοί εργαζόμενοι μαζεύονται για ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπως το pro.

Στους executive υπαλλήλους παρέχεται συνταξιοδοτικό πρόγραμμα/πρόγραμμα αποταμίευσης, μετοχές και συσκευή κινητού τηλεφώνου.

 

Workable: Αλματώδης (και διεθνής) ανάπτυξη-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή