Rokas Renewables: Προσφορά και επιβράβευση

Rokas Renewables: Προσφορά και επιβράβευση

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ROKAS Renewables αποτελεί ηγετική παρουσία στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα, ως μία από τις πρώτες επιχειρήσεις που διέκριναν τις προοπτικές του κλάδου στη χώρα μας και επένδυσαν σε αυτόν.

Η ROKAS Renewables λειτουργεί σήμερα 18 αιολικά πάρκα και 4 φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος 281 MW. Είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου IBERDROLA, ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους και παγκόσμιου ηγέτη στην αιολική ενέργεια.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Ο κώδικας ηθικών αξιών και συμπεριφοράς είναι γνωστός σε όλους τους εργαζομένους, όχι μόνο σαν ένα έντυπο, αλλά σαν ένας ζωντανός κανόνας λειτουργίας. Οι συχνές συναντήσεις, τυπικές και άτυπες, σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ομάδες, λειτουργούν ως μια διαρκής υπενθύμιση των αξιών και του οράματος της εταιρείας.

Η εταιρεία αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αφοσίωση του εργαζομένου προς αυτήν: με τη συμπλήρωση δεκαετίας καταβάλλεται δώρο ένας επιπλέον μισθός και ανά πέντε έτη και μέχρι τα σαράντα χρόνια παρουσίας στην εταιρεία η οικονομική επιβράβευση αυξάνεται κατά μισό μισθό ανά πενταετία.

Επιχορήγηση μεταπτυχιακού ή άλλου εκπαιδευτικού τίτλου, χωρίς απαραίτητα το αντικείμενο να έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο ή τη θέση του εργαζομένου. Το ποσοστό των εργαζομένων που επωφελούνται από την επιβράβευση αυτή ανέρχεται περίπου σε 10% ετησίως.

Η εταιρεία επιβραβεύει την καλή δουλειά και την προσπάθεια μέσω της παροχής travel vouchers, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν όπως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιλέξουν. Το ποσοστό των εργαζομένων στους οποίους παρέχεται η επιβράβευση αυτή κυμαίνεται από 10% έως 15% τον χρόνο.

Κάθε Παρασκευή η λήξη ωραρίου εργασίας είναι στις 15.00 και όταν μια εργάσιμη ημέρα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αργίες, τότε η ημέρα αυτή δίνεται ως άδεια-δώρο από τη διοίκηση.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, όπου με τη βοήθεια επαγγελματία γυμναστή μπορούν οι εργαζόμενοι να ακολουθήσουν προγράμματα εκγύμνασης.

Για τον εορτασμό των 60 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, διοργανώθηκε μια τριήμερη εκδρομή στον Βόλο για το σύνολο των εργαζομένων. Η εκδρομή περιλάμβανε ξενάγηση στο αιολικό πάρκο της ROKAS Renewables στην περιοχή της Ανάβρας, αθλητικές δραστηριότητες, εορταστική εκδήλωση, ώρες χαλάρωσης, καθώς και δώρα για όλους.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η ROKAS Renewables προσφέρει 30 ημέρες ετήσιας άδειας σε όλο το προσωπικό της και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση για όλους τους εργαζομένους.

Προσφέρονται δώρο γάμου, δώρο βάπτισης, επίδομα τοκετού στις γυναίκες υπαλλήλους και επίδομα παιδικού σταθμού σε παιδιά υπαλλήλων ηλικίας 3-5 ετών.

Στα παιδιά των υπαλλήλων που  εισάγονται σε Δημόσιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα δίδονται δώρα επιβράβευσης.

Rokas Renewables: Προσφορά και επιβράβευση-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή