Convert Group: Ενθουσιασμός και συντροφικότητα

Convert Group: Ενθουσιασμός και συντροφικότητα

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Convert Group είναι ένα data-driven consultancy για το eBusiness, το eCommerce και το Digital Transformation με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2014 από τον Παναγιώτη Γκεζερλή και προσφέρει υπηρεσίες σε μεγάλο πελατολόγιο, στους τομείς του Consulting, Market Research, Training & Recruiting.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Κάθε τρεις μήνες η εταιρεία πραγματοποιεί συνάντηση σε χώρο εκτός γραφείων, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι «Converters» για τις εξελίξεις και να θέσουν θέματα που τους απασχολούν. Ο CEO και οι managers ενθαρρύνουν όλους να λένε τη γνώμη τους ανοιχτά. Στη συνάντηση αυτή δεν υπάρχουν μόνο τα επαγγελματικά θέματα, αλλά δίνεται γενικότερα ο «παλμός» της εταιρείας με χιούμορ, μέσω πιο «ανθρώπινων» στιγμών.

Η εταιρεία εμπιστεύεται τους  εργαζομένους της να την εκπροσωπήσουν σε συνέδρια και fora. Τους δίνεται έτσι η ευκαιρία, ακόμα και εάν δεν διαθέτουν πολυετή εμπειρία, να λάβουν και εκτός της εταιρείας την αναγνώριση που τους αξίζει, αλλά και να ενισχύσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους ανάπτυξης.

Η Convert Group πραγματοποιεί ετησίως μια συνολική διαδικασία παροχής feedback, στο πλαίσιο του οποίου εντοπίζονται σε ατομικό επίπεδο οι εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε εργαζομένου με gap analysis και προτεραιότητα στις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να μπορέσει κάποιος να προετοιμάζεται για τον επόμενο πιθανό του ρόλο.

Ο CEO κάθε μήνα εδώ και πέντε χρόνια γράφει ένα προσωπικό μήνυμα στον κάθε «Converter» μαζί με την καταβολή του μισθού του, ώστε να τον/την ευχαριστήσει.

Μία φορά τον χρόνο, η Convert Group διοργανώνει ετήσια εκδρομή με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της και τα κόστη καλυμμένα από την εταιρεία.

Summer Vacation party: Πάντα η τελευταία ημέρα στο γραφείο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές συνδυάζεται με πάρτι με μουσική και φαγητό.

Basketball/Football parties: Όταν συμμετέχει η Ελλάδα σε μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, τότε η μεγάλη οθόνη στο meeting room συνδέεται με το κανάλι που κάνει την αναμετάδοση και μαζεύονται όλοι οι εργαζόμενοι, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Κάποιες από τις παροχές της:

Πρόγραμμα ομαδικής ασφάλειας με πλήρη κάλυψη από την εταιρεία.

Πραγματοποιούνται μαθήματα yoga ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ έχει καθιερωθεί μασάζ τη 2η Πέμπτη κάθε μήνα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε εκπαιδεύσεις όπως: Ανακύκλωση, Πρώτες Βοήθειες, Διατροφή και Εργασία, Διαχείριση Άγχους, που βοηθούν στην προσωπική εξέλιξη και στην ενημέρωση των εργαζομένων.

Convert Group: Ενθουσιασμός και συντροφικότητα-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή