S.C. Johnson Hellas: Οικογένεια που δεν ξεχνιέται

S.C. Johnson Hellas: Οικογένεια που δεν ξεχνιέται

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H S.C. Johnson, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής προϊόντων οικιακής, αλλά και επαγγελματικής χρήσης παγκοσμίως, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1886 και έπειτα από 133 χρόνια λειτουργίας συνεχίζει με την 5η γενιά της οικογένειας Johnson στο «τιμόνι». Η ελληνική εταιρεία ιδρύθηκε το 1965 και διακρίνεται επανειλημμένως και σταθερά τα τελευταία χρόνια για το εργασιακό της περιβάλλον.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Για τους νέους εργαζομένους υπάρχει το «New Hire Portal», το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία, αλλά και ενημερώσεις που χρειάζεται ένας νέος εργαζόμενος από την πρώτη ημέρα έως και τους 3 πρώτους μήνες εργασίας.

• Εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν ή αποχώρησαν, για διαφορετικό λόγο ο καθένας, από την εταιρεία δημιούργησαν έναν σύλλογο, το ΧSCJ Club, με το σχετικό website www.xscjclub.gr, και διοργανώνουν γιορτές, συναντήσεις, εκδηλώσεις, και αυτό τους επιτρέπει να συνεχίζουν τους ισχυρούς δεσμούς που δημιούργησαν μέσα στην εταιρεία. Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

• Δύο φορές κάθε χρόνο διοργανώνονται τα συνέδρια της εταιρείας για όλους τους εργαζομένους σε διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

• Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2019, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού έστελνε σε όλους τους εργαζομένους επικοινωνία με το πρόγραμμα της εθνικής μας ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσουν όλοι όσοι βρίσκονταν στην εταιρεία τα παιχνίδια στην τηλεόραση, στον χώρο ανάπαυσης.

• Πρόγραμμα εξισορρόπησης προσωπικής/επαγγελματικής ζωής με ελαστικό ωράριο άφιξης και αποχώρησης, αποχώρηση νωρίτερα κάθε Παρασκευή (14.30-15.00), αποχώρηση νωρίτερα την ημέρα της ονομαστικής εορτής ή γενεθλίων (Half Day), μη πραγματοποίηση εταιρικών συναντήσεων τις Παρασκευές, ελαστικό ωράριο για τις εργαζόμενες μητέρες (τετραήμερη απασχόληση).

Κάποιες από τις παροχές της:

• Παροχή κουπονιών ticket restaurant, αξίας περίπου 1.300 € ετησίως, για αγορές σε super market και άλλες εμπορικές αλυσίδες: (5 € ημερησίως, 120 € τα Χριστούγεννα, 60 € ευρώ το Πάσχα).

• Επιδότηση σχολικών ειδών 100 € ανά παιδί.

• Δωρεάν ροφήματα, βουτήματα, παροχή γεύματος 2 φορές την εβδομάδα.

• Δωρεάν εταιρικά προϊόντα 4-5 φορές τον χρόνο.

• Δώρα σε παιδιά εργαζομένων 2-3 φορές τον χρόνο και επιπλέον δραστηριότητες και εορτασμοί (Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Allou Fun Park, Replayce…).

• Επίδομα σχολικής επίτευξης για τα παιδιά των εργαζομένων για την εισαγωγή τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ύψους 500 €.

• Επίδομα γάμου 800 € και επίδομα γέννησης τέκνου 500 €.

S.C. Johnson Hellas: Οικογένεια που δεν ξεχνιέται-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή