Epsilon Net: Συνεχής ανάπτυξη

3' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Epsilon Net είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training). Το 2016, συστήθηκε και μια νέα θυγατρική, η Epsilon HR, η οποία εξειδικεύεται αποκλειστικά σε προγράμματα Διαχείρισης Συστημάτων Ανθρωπίνων Πόρων. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 27.000 πελάτες από τον χώρο της οικονομίας.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Ο πρόεδρος της εταιρείας πραγματοποιεί συναντήσεις με τα τμήματα για να ακούσει τα προβλήματα που έχουν, να τους ενημερώσει για την ανοδική πορεία της εταιρείας και να συζητήσουν τους βασικούς άξονες του εταιρικού, αλλά και του τμηματικού οράματος.

• Η Epsilon Net έφτιαξε ειδική σελίδα στο εταιρικό intranet Employee Self Service με σκοπό τη συλλογή και την καταγραφή των ενδιαφερόντων/κλίσεων και των χόμπι των εργαζομένων και η εταιρεία βοηθάει στην οργάνωση της ομάδας για σχετικές δραστηριότητες.

• Οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαφημιστικά εταιρικά video για νέα προϊόντα (όπως, π.χ., το digital accounting), τα οποία προωθούνται σε πελάτες και προβάλλονται στο κανάλι της εταιρείας στο youtube.

• Εκτός από τον γιατρό εργασίας, η Epsilon Net έχει κάνει συμφωνία με ορθοπεδικό ο οποίος έχει αναλάβει να παρακολουθεί την ομάδα μπάσκετ της εταιρείας, αλλά είναι και στη διάθεση κάθε εργαζομένου που θα τον χρειαστεί!

• Περίπου 50 εργαζόμενοι υπέγραψαν πέρυσι νέα σύμβαση εργασίας, στην οποία αναγράφονται με ακρίβεια οι μισθολογικές αυξήσεις που θα λάβουν σε βάθος τριετίας.

• Όταν κάποιος εργαζόμενος ολοκληρώσει 10 χρόνια υπηρεσίας στην εταιρεία, οργανώνεται έξοδος στην οποία συμμετέχουν οι συνάδελφοι του τμήματός του, ο προϊστάμενος και ο διευθυντής του για να τον ευχαριστήσουν.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Η Epsilon Net έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MBA με εξειδίκευση στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά» σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ιταλίας Uninettuno. Πέντε εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα δωρεάν, ενώ δίνεται έκπτωση 50% σε συγγενείς και φίλους των εργαζομένων που θέλουν να το παρακολουθήσουν.

• Εκτός από την ιδιωτική ασφάλιση που παρέχει σε όλους τους εργαζομένους, η εταιρεία προσφέρει και το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «EPSILONNET CARE» (κάρτα υγείας) με δυνατότητα δωρεάν υπηρεσιών υγείας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα, αιματολογικό, οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο, καθώς και επιδότηση γυαλιών. Οι κάρτες καλύπτουν και τις οικογένειες των εργαζομένων, ενώ μετά την αποχώρηση των εργαζομένων οι κάρτες υγείας εξακολουθούν να παρέχονται εντελώς δωρεάν για 1 ακόμα χρόνο.

• Δωρεάν νομικές συμβουλές σε εργαζομένους όταν υπάρχει ανάγκη από τη νομική υπηρεσία της εταιρείας, οι οποίες μπορεί να αφορούν και προσωπικά τους ζητήματα.


Ασφάλεια και δημιουργικότητα σε περιβάλλον επαγγελματικής οικογένειας

Epsilon Net: Συνεχής ανάπτυξη-1

Με αίσθημα υπευθυνότητας, αναπτύξαμε μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις εμπιστοσύνης και δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον επαγγελματικής οικογένειας, όπου ο καθένας θα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και δημιουργικός. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά-σταθμός για όλους εμάς, καθώς είχαμε τη χαρά να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη συμπλήρωση 20 χρόνων στην πορεία της εταιρείας. Αναπτύξαμε ένα εορταστικό πλάνο δράσεων, με σκοπό να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ανθρώπους μας, να τονώσουμε την εξωστρέφειά μας, αλλά και να ενδυναμώσουμε το αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ένα μεγάλο γενεθλιακό πάρτι στις εγκαταστάσεις μας, δραστηριότητες για τους εργαζομένους, περιβαλλοντικές δράσεις είναι μερικές από τις ενέργειες για να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων μας. Με την ορμή της γιορτινής αυτής ατμόσφαιρας, συνεχίζουμε αδιάκοπα να προσφέρουμε περισσότερα στους ανθρώπους μας, αλλά και να ανταποδώσουμε στο κοινωνικό σύνολο την εμπιστοσύνη που μας έχει χαρίσει.

Epsilon Net: Συνεχής ανάπτυξη-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή