SG Digital: Έμφαση στην ευελιξία

SG Digital: Έμφαση στην ευελιξία

3' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία SG Digital θεωρείται σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης στα ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ταυτίζοντας το όνομά της με την ασφάλεια, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία. Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου Scientific Games, που δραστηριοποιείται στον κλάδο για περισσότερα από 85 έτη, έχει παρουσία σε 33 συνολικά χώρες και απασχολεί περίπου 9.900 εργαζομένους.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Η εταιρεία υποδέχεται τους νέους εργαζομένους την πρώτη μέρα τους στο γραφείο με μήνυμα καλωσορίσματος στην οθόνη στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, προσφέροντάς τους ένα «welcome pack» με διάφορα SG branded προϊόντα.

• Το πρόγραμμα Rockstar Shoutout αποτελεί πρόγραμμα αναγνώρισης μεταξύ συναδέλφων. Δεν υπάρχουν γεωγραφικοί, ιεραρχικοί ή άλλοι περιορισμοί, καθώς κάθε εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να ευχαριστήσει, να αναγνωρίσει και να αναδείξει την εξαιρετική προσπάθεια και συνεισφορά οποιουδήποτε συναδέλφου του.

• Η εταιρεία δεσμεύεται να δίνει τουλάχιστον 10 συνεχόμενες ημέρες άδειας σε κάθε εργαζόμενο, παρέχει μία επιπλέον ημέρα άδειας τα Χριστούγεννα, έχει καθιερώσει μια ειδική κατηγορία άδειας «Compassionate Leave» ή, αλλιώς, «άδεια συμπαράστασης», η οποία προσθέτει τουλάχιστον 5 ημέρες μετ’ αποδοχών πέραν της κανονικής άδειας και δίνεται κατά κύριο λόγο για να διευκολύνει τους εργαζομένους σε περιπτώσεις ασθένειας/νοσηλείας κοντινών τους προσώπων, ενώ παρέχεται σε όλους τους εργαζομένους και άδεια πένθους έως 5 ημέρες, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο βαθμός συγγένειας.

• Ενδο-εταιρική εκδήλωση Freebie Friday στα γραφεία την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, με φαγητό, γλυκό και διάφορα κεράσματα από εκλεκτά καταστήματα της Αθήνας για όλους τους εργαζομένους. Ακολουθείται πάντα μια θεματική (π.χ. παγωτό το καλοκαίρι, σουβλάκια την Παρασκευή μετά την Τσικνοπέμπτη, κ.λπ.) και οι εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά στην αντίστοιχη μουσική και διακοσμητική κάλυψη.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ωράριο εργασίας που τους εξυπηρετεί –και φυσικά τη δυνατότητα να το μεταβάλουν ανά πάσα στιγμή– με ώρες προσέλευσης μεταξύ 8 και 11 το πρωί. Περαιτέρω, η εταιρεία έχει επιλέξει να ενσωματώσει το διάλειμμα εντός του ωραρίου εργασίας, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στην SG να εργάζονται 37,5 ώρες την εβδομάδα, ενώ πληρώνονται για 40.

• Η εταιρεία διαθέτει στις εγκαταστάσεις της ειδικά διαμορφωμένους χώρους ευεξίας και χαλάρωσης (Wellness Facilities) για δωρεάν χρήση από όλο το προσωπικό, με: γυμναστήριο εξοπλισμένο με διάδρομο, βάρη, shower facilities, Games Room με ποδοσφαιράκι και τραπέζι ping pong, Relax Corner με βιβλία, mindgames, επιτραπέζια και Playstation 

• Διατίθενται 2 χώροι εστίασης, στον έναν εκ των οποίων λειτουργεί εστιατόριο σε συνεργασία με catering. • Σε όλους τους εργαζομένους παρέχεται ποσό 20 € σε μηνιαία βάση για σκοπούς team lunch (εταιρικό γεύμα). Οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την παροχή και να γευματίσουν σε εστιατόριο της επιλογής τους ή ακόμη και να οργανώσουν μια διαφορετική δραστηριότητα (π.χ. cart).


Η αξία μας είναι οι άνθρωποί μας

SG Digital: Έμφαση στην ευελιξία-1

Στην SG Digital θεωρούμε τους ανθρώπους μας την κινητήριο δύναμή μας, σεβόμενοι όλα όσα προσφέρουν στην εταιρεία, αλλά πρωτίστως στηρίζοντας την επαγγελματική τους ανάπτυξη παράλληλα με τη διασφάλιση της ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Πέρα όμως από την έμφαση στο «work-life-balance», έχουμε δημιουργήσει ένα άριστο περιβάλλον εργασίας, το οποίο πλαισιώνουν όλες μας οι εταιρικές αξίες: ομαδικότητα, σεβασμός, αξιοκρατία, ευελιξία και διαφορετικότητα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή, καθώς ήρθε μετά από μια περίοδο σημαντικών αλλαγών που δρομολογήθηκαν με την ένταξη της εταιρείας στον όμιλο της Scientific Games και την αλλαγή της εμπορικής μας επωνυμίας από  OpenBet Hellas σε SG Digital. Η εταιρεία έχει διπλασιαστεί σε στελεχιακό δυναμικό κατά τα τελευταία δύο έτη, χωρίς ωστόσο να χάσει στο ελάχιστο την ταυτότητά της. Κατορθώσαμε να διατηρήσουμε ακέραιες όλες τις αξίες μας, ενσωματώνοντας παράλληλα νέες και «φρέσκες» ιδέες και πρακτικές. Το γεγονός ότι οι μισές από αυτές τις προσλήψεις προήλθαν από συστάσεις των εργαζομένων μας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την εμπιστοσύνη και την υπερηφάνεια που δείχνουν οι άνθρωποί μας στο πρόσωπο της εταιρείας και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε αδιάκοπα να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. We grow together!

 

SG Digital: Έμφαση στην ευελιξία-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή