Bausch Health Hellas: Με έμφαση στις εταιρικές αξίες

Bausch Health Hellas: Με έμφαση στις εταιρικές αξίες

3' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Bausch Health Ελλάδας ιδρύθηκε στην ελληνική αγορά το 2005 και δραστηριοποιείται στον χώρο του συνταγογραφούμενου φαρμάκου, σε ποικίλες θεραπευτικές κατηγορίες, των προϊόντων OTC & φαρμακείου, των ιατρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, της επεμβατικής και μη επεμβατικής δερματολογίας και κοσμετολογίας, ενώ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Οφθαλμολογίας. Ένα μεγάλο ποσοστό των προϊόντων που διακινεί παράγονται στην Ελλάδα (ποσοστό 23% επί του συνολικού τζίρου).

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Η Bausch Health Ελλάδας ανέπτυξε «από το μηδέν» το δικό της όραμα και τις αξίες της με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της. Στη συνέχεια εναρμόνισε αυτό το όραμα και την αποστολή με τα αντίστοιχα της μητρικής εταιρείας και εκπαίδευσε αρχικά την ηγετική ομάδα και στη συνέχεια όλους τους εργαζομένους στην εφαρμογή τους.

• Σε κάθε εταιρική εξαμηνιαία συνάντηση της εταιρείας («Εξαμηνιαίος Κύκλος»), έξι διαφορετικές δια-τμηματικές ομάδες εργαζομένων παρουσιάζουν κάθε φορά τις 6 αξίες της εταιρείας μέσα από δικά τους concepts & πρωτοβουλίες. Πρόκειται για πρωτότυπες παρουσιάσεις, οι οποίες εκφράζουν την προσωπική αντίληψη των εργαζομένων, ως προς τη σημασία της κάθε αξίας.

• Προσφώνηση στον ενικό: Οι εργαζόμενοι στην Bausch Health, από την πρώτη κιόλας ημέρα της παρουσίας τους στην εταιρεία, μπορούν να απευθύνονται στους προϊσταμένους, στη Διοίκηση και γενικά σε όλους τους συναδέλφους τους με χρήση του ενικού αριθμού σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας.

• Για τα γενέθλια των εργαζομένων στα εταιρικά γραφεία στην Αθήνα, η εταιρεία διοργανώνει light lunches & mini parties, προσφέροντας τούρτες και προσωπικά δώρα.

• Reverse Mentoring: Μια ομάδα 6 νεαρών εργαζομένων γίνονται μέντορες του Γενικού Διευθυντή σε θέματα τεχνολογίας και new media. Πρόκειται για καινοτόμες συναντήσεις, χωρίς δομές, μία φορά ανά μήνα, όπου παρουσιάζονται ιδέες, άρθρα, μοντέλα marketing και πιο γενικοί προβληματισμοί, που συνεισφέρουν ώστε η ανώτερη Διοίκηση να κρατά ζωντανή την επαφή της με τον σύγχρονο κόσμο.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Πλήρες πρόγραμμα δωρεάν ιδιωτικής ασφάλισης όλων των υπαλλήλων και των προστατευόμενων μελών τους από την πρώτη ημέρα πρόσληψης.

• Η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους, στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό τους περιβάλλον (συγγενείς – φίλους) τη δυνατότητα να λάβουν πλήρη και δωρεάν οπτομετρικό, οφθαλμολογικό έλεγχο.

• Προσφέρονται στην εταιρεία καθημερινά δωρεάν αναψυκτικά, snacks, φρούτα, τυριά, υγιεινά μπισκότα & φρυγανιές, μπάρες δημητριακών, αφεψήματα, καφέ, cookies κ.λπ.

• Καλοκαιρινή άδεια 3 εβδομάδων για όλο το προσωπικό.

• Χριστουγεννιάτικη άδεια 10 ημερών γέφυρα (επίσης σε εθνικές εορτές, π.χ. όταν πέφτουν Πέμπτη, κ.λπ.).

• Δώρο Χριστουγέννων επιπλέον των νόμιμων επιδομάτων, 60 €, ανά εργαζόμενο.

• Επιδότηση 500 €, «Gift Card», για αγορά laptop – εκτυπωτή, για τα παιδιά των εργαζομένων που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, με τις πανελλαδικές εξετάσεις.


Οι άνθρωποί μας, το κίνητρό μας

Bausch Health Hellas: Με έμφαση στις εταιρικές αξίες-1

Η παρουσία μας, όμως, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στον κατάλογο των βραβευμένων εταιρειών, στη 2η θέση του θεσμού, αποτελεί μια επιπλέον κορύφωση, που γεμίζει την καρδιά μας με ευγνωμοσύνη προς τους εργαζομένους μας αλλά και με τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον, σε σταθερές βάσεις ανθρώπινων σχέσεων.

Η νέα μας διάκριση επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ανθρωποκεντρική εξέλιξη, ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον, στο οποίο έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε την εταιρεία ως μια δεύτερη «οικογένεια». Ακολουθούμε πιστά το όραμά μας και βελτιώνουμε διαρκώς το εργασιακό μας «οικοσύστημα», με στόχο την Αριστεία. Ό,τι έχει σημασία για έναν εργαζόμενο δεν είναι μόνο η υλική ανταμοιβή, αλλά και ουσιώδεις αρχές,

όπως η υπερηφάνεια, η αξιοπιστία, η επιμόρφωση, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η ανοχή στη διαφορετικότητα, η δικαιοσύνη, η υπευθυνότητα, το βιωματικό μοίρασμα αξιών που μας ενώνουν, σε μια όχι τετριμμένη, αλλά σπουδαία εργασιακή καθημερινότητα.

Στην BAUSCH Health έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με τέτοιους εξαιρετικούς ανθρώπους! Σε αυτούς αφιερώνουμε τη χαρά που αισθανόμαστε σήμερα. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, την οικοδόμηση δεσμών εμπιστοσύνης, υλοποιώντας δράσεις, προς έναν ολοένα πιο δυνατό εταιρικό «πολιτισμό» με απεριόριστες δυνατότητες, του οποίου έμπνευση και σημείο αναφοράς θα είναι πάντα ο  Άνθρωπος.

Bausch Health Hellas: Με έμφαση στις εταιρικές αξίες-2

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή