Adecco Group Greece: Εδώ η εργασία είναι πάθος

Adecco Group Greece: Εδώ η εργασία είναι πάθος

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Adecco Group, ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, είναι ένας πολυεθνικός όμιλος με κεντρικά γραφεία στη Ζυρίχη και παρουσία, μέσω 5.000 υποκαταστημάτων και 34.000 εργαζομένων, σε πάνω από 60 χώρες. Στην Ελλάδα, η εταιρεία προσφέρει μια πλειάδα υπηρεσιών, όπως προσωρινή απασχόληση, μόνιμη στελέχωση, επαγγελματική μετάβαση, αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού,   ανάπτυξη ταλέντων και ηγεσίας, καθώς και ανάληψη ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λειτουργιών (outsourcing) και συμβουλευτική (consulting).

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Κατά τη διάρκεια του induction training, το οποίο διαρκεί 2 εβδομάδες, ο νέος εργαζόμενος έχει προσωπικές συναντήσεις με τους επικεφαλής όλων των τμημάτων της εταιρείας, προκειμένου να διαμορφώσει προσωπική άποψη για τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους της.

• Το Regional Leadership Team της περιοχής που ανήκει η Ελλάδα (Eastern Europe Middle East North Africa) αλλά και ο Όμιλος συνολικά διοργανώνουν τακτικά  webcasts προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζομένους για τις εταιρικές εξελίξεις, να δεχτούν ερωτήσεις και να δώσουν feedback.

• Η εταιρεία διοργανώνει το ετήσιο Peakon Survey μεταξύ των εργαζομένων της. Η ανώνυμη αυτή έρευνα γνώμης δίνει στους εργαζομένους την ευκαιρία να εκφράσουν την άποψή τους για τα δυνατά σημεία του εργασιακού τους περιβάλλοντος αλλά και για ό,τι θα ήθελαν να βελτιώσουν. Οι μάνατζερ των τμημάτων λαμβάνουν τα αποτελέσματα για το τμήμα τους, διαμορφώνουν σχέδιο δράσης για διαρκή βελτίωση σύμφωνα με τις προτάσεις των εργαζομένων και κοινοποιούν αυτό το σχέδιο δράσης στην ομάδα τους.

• Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια ομάδα GPTW Ambassadors ως συνέχεια της συμμετοχής της στην έρευνα Best Workplaces. Η ομάδα συναντιέται σε μόνιμη βάση και είναι υπεύθυνη για την υιοθέτηση και εφαρμογή μέτρων που θα βελτιώσουν το εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με το μοντέλο GPTW. Οι Ambassadors αυτοί δεν εκφράζουν μόνο την προσωπική τους γνώμη, αλλά λειτουργούν και ως πρεσβευτές του τμήματός τους, επικοινωνώντας σχετικές ιδέες και προτάσεις.

• Η εταιρεία επιβραβεύει την πολυετή προσφορά των εργαζομένων για κάθε δεκαετία και εικοσαετία υπηρεσίας στον οργανισμό με προσωπικά τιμητικά δώρα.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Η εταιρεία προσφέρει δώρο γάμου και δώρο γέννησης τέκνου σε όλους τους εργαζομένους της.

• Ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση για όλους από την πρώτη ημέρα εργασίας με βασικές καλύψεις. Ομαδική ασφάλιση υγείας για τα μέλη των οικογενειών.

• Νωρίτερα αναχώρηση τις Παρασκευές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

• Έξτρα ημέρες άδειας παρέχονται σε όλους τους εργαζομένους στα γενέθλιά τους, την περίοδο των Χριστουγέννων, την παραμονή εθνικών εορτών αλλά και ως αναγνώριση ιδιαίτερης προσπάθειας και καλών αποτελεσμάτων.

• Η εταιρεία καλύπτει, μερικώς ή ολικά, το κόστος μεταπτυχιακών σπουδών ή άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων των εργαζομένων της.

Adecco Group Greece: Εδώ η εργασία είναι πάθος-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή