Novo Nordisk Ελλάς: «Εμείς θα αλλάξουμε το διαβήτη»

Novo Nordisk Ελλάς: «Εμείς θα αλλάξουμε το διαβήτη»

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία Novo Nordisk είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αντιμετώπιση του διαβήτη, αφού παράγει και διαθέτει σχεδόν τη μισή ινσουλίνη που καταναλώνεται παγκοσμίως. Κατέχει επίσης ηγετική θέση στην αντιμετώπιση της αιμορροφιλίας και άλλων διαταραχών της πήξης αίματος, διαταραχών ανάπτυξης, θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Η εισαγωγική παρουσίαση για την εταιρεία γίνεται σε όλους τους νέους εργαζομένους από τον Γενικό Διευθυντή. Όταν δε ο νέος εργαζόμενος ανοίξει τον υπολογιστή του, λαμβάνει ένα email με video καλωσορίσματος από τον παγκόσμιο CEO της εταιρείας.

• Στο εσωτερικό ηλεκτρονικό περιοδικό «Novo News Global» δημοσιεύονται άρθρα για τους ανθρώπους της εταιρείας, αλλά και απαντήσεις από ερωτήματα που κάθε εργαζόμενος αυθόρμητα μπορεί να υποβάλει στον παγκόσμιο CEO της εταιρείας.

• Κάθε χρόνο η εταιρεία δίνει 3 βραβεία μεταξύ των εργαζομένων, εκτός της ομάδας πωλήσεων: καλύτερος υπάλληλος, καλύτερη συνεργασία και καλύτερος εξωτερικός υπάλληλος. Το δώρο είναι ένας πίνακας ζωγραφικής αξίας περίπου 500 €.

• Κάθε εργαζόμενος μπορεί, ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας τη γραμμή «Whistleblower», να καταγγείλει, ανώνυμα ή επώνυμα, ενέργειες μελών ή εκπροσώπων της που εκθέτουν την εταιρεία και αντιβαίνουν στις αρχές και στους κανονισμούς της.

• Παρέχεται σε όλους τους εργαζομένους το πρόγραμμα EAP (Employee Assistance Program) με συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους ίδιους τους εργαζομένους αλλά και στις οικογένειές τους, καθώς και 4 συνεδρίες το έτος.

• Υπάρχει ευελιξία στην προσέλευση στο εβδομαδιαίο ωράριο εργασίας (8.30-9.30 με αντίστοιχη αποχώρηση), ενώ τις Παρασκευές η αποχώρηση γίνεται από τις 16.00. Δίνεται η δυνατότητα εργασίας από το σπίτι 1 ημέρα κάθε εβδομάδα.

• Σε ετήσια συνάντηση εκτός Αθηνών γίνεται παρουσίαση των αποτελεσμάτων της χρονιάς που πέρασε, βράβευση των καλύτερων εργαζομένων της χρονιάς, επίσημο δείπνο και εκδρομή την επομένη της επίσημης συνάντησης.

• Κάθε χρόνο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές δειπνούν όλοι μαζί για να ευχηθούν καλές διακοπές.

• Μέσω της εκστρατείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη», η Novο Νοrdisk Hellas δίνει δυναμικό  «παρών» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Με πάνω από 650 δρομείς (μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι με τις οικογένειες και τους φίλους τους) συμμετέχει σε όλα τα δρομικά γεγονότα, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ομάδας, στον εκθεσιακό χώρο των χορηγών, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.100 δωρεάν μετρήσεις σακχάρου!

Κάποιες από τις παροχές της:

• Δώρο γάμου 600 €  & δώρο γέννησης παιδιού 500 €.

• Επιβράβευση σε μαθητές – παιδιά εργαζομένων σε Γυμνάσιο-Λύκειο 1.000 € για βαθμολογία πάνω από 19 και 2.000 € μεικτά για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.

• Δώρο Χριστουγέννων αξίας 100 € για κάθε παιδί εργαζομένου.


Η δουλειά μας δεν είναι απλώς μια δουλειά

Novo Nordisk Ελλάς: «Εμείς θα αλλάξουμε το διαβήτη»-1

• Υπάρχει κουλτούρα ευθύνης. Οι αρχές της εταιρείας στηρίζονται στον σεβασμό των ανθρώπων, του περιβάλλοντος και των κοινωνιών όπου λειτουργούμε, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας. Η εξισορρόπηση αυτών των παραμέτρων επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις που λαμβάνονται, καθώς και τις ενέργειες που γίνονται.

• Δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης, προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο να αναπτύξει τις ικανότητές του και με το ταλέντο και τις φιλοδοξίες να αναπτυχθεί σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς. Η εκπαίδευση, η συμμετοχή σε Project με συναδέλφους από άλλα υποκαταστήματα στην περιοχή μας, καθώς και η δυνατότητα ευέλικτων μορφών εργασίας, συνεισφέρουν σημαντικά στην εξέλιξη των εργαζομένων.

• Εργάζονται σε μια επιτυχημένη εταιρεία, όπου κάθε χρόνο η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Υπάρχει ένα σύνολο παροχών και ανταμοιβών, που εξασφαλίζει την ανταμοιβή των προσπαθειών και την εξασφάλιση ενός καλού βιοτικού επιπέδου για όλους.

Novo Nordisk Ελλάς: «Εμείς θα αλλάξουμε το διαβήτη»-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή