Goodyear Dunlop Ελλάς: “Οne Team” Μαζί µπορούµε να καταφέρουμε περισσότερα

Goodyear Dunlop Ελλάς: “Οne Team” Μαζί µπορούµε να καταφέρουμε περισσότερα

4' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Έχω εργαστεί 32 χρόνια σε μεγάλες εταιρείες, τα τελευταία 4 χρόνια το εργασιακό κλίμα που υπάρχει στην GOODYEAR δεν το έχω ζήσει πουθενά. Είμαι περήφανος που εργάζομαι στη συγκεκριμένη εταιρεία και μπορώ να πω από την μεγάλη εμπειρία που έχω ότι είναι ο καλύτερος εργασιακός χώρος για να εργάζεται κάποιος.

• Επιβραβεύει με πρακτικούς και διαφορετικούς τρόπους την πολύ καλή απόδοση των εργαζομένων.

• Το να ανήκεις στην οικογένεια της Goodyear αποτελεί μια μοναδική εμπειρία! ONE TEAM, όπως συνηθίζουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί δυνατά στις συγκεντρώσεις μας! Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που η διοίκηση είναι κοντά στους εργαζομένους και κάνει σαφείς τις προσδοκίες της! Αντίστοιχα και οι συνάδελφοι  σε κάνουν να αισθάνεσαι ευπρόσδεκτος από την πρώτη μέρα εργασίας!

• Η διοίκηση έχει δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα και υλοποιεί τις δεσμεύσεις της με φροντίδα για την ευημερία των εργαζομένων.

Το 2017 η Goodyear Dunlop Ελλάς κλείνει 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά των ελαστικών στον κόσμο και μέσα στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της στην Ελλάδα. Παράγει προϊόντα σε 49 εγκαταστάσεις σε 22 χώρες στο κόσμο και απασχολεί περίπου 66.000 εργαζομένους παγκοσμίως.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία παρέχει ομαδική ασφάλιση υγείας, η οποία καλύπτει πλήρως εκτός από τα μέλη της εταιρείας και τις οικογένειές τους. Παρέχεται επίσης πλήρης ετήσιος έλεγχος check up, διαγνωστικές εξετάσεις για όλους και προνομιακές τιμές σε συνεργαζόμενο οδοντίατρο.  Όσα παιδιά εργαζομένων περνούν σε σχολή ΑΕΙ λαμβάνουν ως επιβράβευση το ποσό των 500€ και εφόσον τελειώσουν τη σχολή τους με βαθμό  μεγαλύτερο του 8 η εταιρεία τούς επιβραβεύει με ένα laptop. Στους εργαζομένους της Goodyear Dunlop παρέχεται δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο και προσφέρονται ως δώρο κουπόνια / διατακτικές σίτισης τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Εκτός από το δώρο γάμου, όλοι οι γονείς λαμβάνουν επίδομα παιδικού σταθμού 100€ τον μήνα για κάθε παιδί, ενώ οι νέοι πατεράδες δικαιούνται 2 παραπάνω ημέρες άδεια πατρότητας. Επιπλέον, για κάθε 5 έτη υπηρεσίας στην εταιρεία παρέχονται 2 έξτρα ημέρες άδεια.

Δράσεις και ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Κάθε χρόνο οργανώνεται μία μεγάλη γιορτή όπου συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους για να γιορτάσουν τις επιτυχίες της εταιρείας. Αυτά τα Family Events είναι συνήθως διήμερα και περιλαμβάνουν διαδραστικές εκδρομές, όπως π.χ. στην Αράχωβα, στο Ναύπλιο, Beach Party σε παραλίες της ευρύτερης Αττικής κ.ά. Παράλληλα, με στόχο την περαιτέρω καλλιέργεια και την ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και με ευθύνη του επικεφαλής τμήματος οργανώνονται διάφορα γεύματα.

Κάτι περισσότερο από θέατρο:

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις της Goodyear είναι η σύσταση θεατρικής ομάδας. Στην ομάδα αυτή συμμετέχει το 1/3 της εταιρείας και μία φορά την εβδομάδα, με την οργάνωση σκηνοθέτιδας, οι εργαζόμενοι κάνουν πρόβες. Στόχος τους είναι να ανεβάσουν παράσταση στα μέσα του 2017 και τα έσοδα να διατεθούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Οι εργαζόμενοι που δεν μπορούν να συμμετέχουν λόγω του προγράμματός τους, π.χ. είναι πωλητές και βρίσκονται συχνά σε ταξίδια εκτός Αθηνών, δεσμεύτηκαν πως θα βοηθήσουν στην προετοιμασία, στα σκηνικά, στο ταμείο κ.τ.λ. ενισχύοντας έτσι το σλόγκαν της εταιρείας που είναι «ONE TEAM».

«Οι άνθρωποί μας είναι ο καταλύτης της επιτυχίας μας»

Η Goodyear Dunlop Ελλάς, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά των ελαστικών.

Διαθέτει προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των οχημάτων, ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει δύο μάρκες, Goodyear και Dunlop, στο premium τμήμα της αγοράς. Ταυτόχρονα οι μάρκες Fulda, Sava, και Debica, με ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα, καλύπτουν αυτούς που επιζητούν πιο οικονομικές επιλογές. Σίγουρα η διαχείριση, προώθηση και ανάπτυξη δύο premium μαρκών αποτελεί μια μεγαλύτερη πρόκληση.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός και η πιστή εκτέλεση του στρατηγικού μας πλάνου σε συνδυασμό με το εξαιρετικό και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, σε όλα τα επιχειρησιακά επίπεδα, είναι τα κυρίαρχα συστατικά που μας οδηγούν στην επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

H διάκριση στον θεσμό των Best Workplaces μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και αποτελεί την πιο έμπρακτη επιβράβευση της επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιό μας, που αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας.

Η συγκεκριμένη βράβευση από έναν αναγνωρισμένο οργανισμό όπως το Great Place to Work® έρχεται να προστεθεί στην εξαιρετικά σημαντική  διεθνή διάκριση του International Europe Award for Quality 2016 από το Global Trade Leaders Club, έναν από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους Επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, καθώς και την τιμητική διάκριση για την επιχειρηματική αριστεία από το Rotary Club Αθηνών.

Η επένδυση στους ανθρώπους μας αποτελούσε και θα συνεχίσει να αποτελεί τον πρωταρχικό άξονα της στρατηγικής μας που σε συνδυασμό με την ενίσχυση τόσο του δικτύου μας όσο και των μαρκών μας θα συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξή μας τα επόμενα χρόνια.

Νίκος Σπανός

Goodyear Dunlop Ελλάς: “Οne Team” Μαζί µπορούµε να καταφέρουμε περισσότερα-1

Γενικός Διευθυντής Goodyear Dunlop Ελλάδας και Κύπρου

Εταιρία

Goodyear Dunlop Ελλάς

Κατάταξη στη λίστα

5 (20-49 εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

 

Αξιοπιστία

9

Σεβασμός

8

Δικαιοσύνη

7

Περηφάνια

8

Συντροφικότητα

9

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρηση?

Εμπορία Ελαστικών

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

36

Τζίρος (2015)

34  εκατ. ευρώ

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

0%

Αναλογία ανδρών – γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

24/12

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζόμενου

48

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

14,2%

Παροχή Ιδιωτικής Ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους

Goodyear Dunlop Ελλάς: “Οne Team” Μαζί µπορούµε να καταφέρουμε περισσότερα-2

Παροχή Ιδιωτικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος για όλους τους εργαζόμενους

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή