Online Sales: Μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία

Online Sales: Μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία

4' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

•  Αναγνωρiζεται η δουλειά των ανθρώπων κάθε μέρα και είναι όλοι εκεί για να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

•  Κάθε μέρα είναι και μια διαφορετική εμπειρία! Υπάρχει ομαδικότητα και εξαιρετικό κλίμα δίχως αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Και φυσικά έχουμε τον καλύτερο εργοδότη, που μας στηρίζει και μας βοηθά πάντα.

•  Αποτελείται από ιδιαίτερα χαρισματικούς ανθρώπους με ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης, προσήλωση σε αυτό που κάνουν και σεβασμό αξιοθαύμαστο προς την εταιρεία και τους υφιστάμενους.

•  Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες όπου υπάρχει το αίσθημα της "οικογένειας" από την πρώτη στιγμή που προσλαμβάνεται ένας υπάλληλος.

Η Online Sales ιδρύθηκε το 2008 με Call Center 30 θέσεων εργασίας. Γνωρίζοντας μεγάλη ανάπτυξη, σήμερα η εταιρεία απασχολεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 470 υπαλλήλους, οι οποίοι προσφέρουν για τις εταιρείες πελάτες της υπηρεσίες διαχείρισης εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων. Πρόσφατα η εταιρία λόγω της ανάπτυξής της μετακόμισε σε καινούργια, όμορφα και λειτουργικά γραφεία.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία, θεωρώντας ότι η επιβράβευση είναι ένας θετικός μοχλός κινητοποίησης των εργαζομένων, έχει σχεδιάσει διαφορετικούς μηχανισμούς αναγνώρισης και επιβράβευσης συνδυάζοντας ποσοτικά αλλά και ποιοτικά κριτήρια. Πέραν την αμοιβής του ωρομισθίου (6ωρη απασχόληση) για τους 5 καλύτερους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν πετύχει το 120% του στόχου σε διάστημα 3μήνου δίδεται 1 ημέρα τιμητική άδεια με αποδοχές. Καθώς η Online Sales είναι οργανισμός που εξελίσσεται και αναπτύσσεται, επιβραβεύει τους υπαλλήλους για συστάσεις υποψηφίων.

Στην τελική επιλογή για τουλάχιστον 4 καινούργιους συναδέλφους, μπαίνουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι της επιλογής τους στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό.

Δράσεις και ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Σε όλους τους ορόφους της εταιρείας υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου ο κάθε υπάλληλος μπορεί να χαλαρώσει, να επικοινωνήσει με τους συναδέλφους του, ακόμα και να παίξει ένα παιχνίδι ποδοσφαιράκι για να περάσει ευχάριστα η ώρα του διαλείμματος.  Το 2016 δημιουργήθηκε εταιρικό εστιατόριο, στο οποίο προσφέρονται ολοκληρωμένα γεύματα μελετημένης, ισορροπημένης διατροφής και ροφήματα σε χαμηλό κόστος. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν επίσης ειδικές προνομιακές τιμές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών της εταιρείας. Δίδονται επίσης κουπόνια γευμάτων ύψους 20 ευρώ στο εταιρικό εστιατόριο ως επιπλέον παροχή για όλο το προσωπικό Επιπλέον, ο χώρος διατίθεται χωρίς κάποιο κόστος για τον εορτασμό γενεθλίων παιδιών των εργαζομένων (πλην εργάσιμων ημερών και ωρών).

H εταιρεία εφαρμόζει την έννοια του job sharing σε θέσεις που αξιολογούνται ως ιδιαίτερα κρίσιμες για την Εταιρεία, αναλαμβάνοντας από κοινού 2 ή και παραπάνω άτομα τις ίδιες ευθύνες και αρμοδιότητες προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλότερη δυνατή ένταξη του εργαζομένου. Η εταιρεία έχει θεσπίσει από το 2016 να διοργανώνεται κάθε 6μηνο μία ημερήσια εκδρομή, Σάββατο ή Κυριακή, με τη συμμετοχή των εργαζομένων, με σκοπό τη χαλάρωση και την καλύτερη γνωριμία με τους συναδέλφους τους. Τον Απρίλιο του 2016, οργανώθηκε για παράδειγμα εκδρομή στο Ναύπλιο, με συμμετοχή 150 εργαζομένων. Τα έξοδα μετακίνησης καθώς και το γεύμα καλύφθηκαν βεβαίως από την εταιρεία.

Ενισχύοντας τη συντροφικότητα:

Σε τακτά χρονικά διαστήματα και με στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας, η Online Sales διοργανώνει βραδιές συγκέντρωσης ομάδων της εταιρείας σε εστιατόρια ή άλλους χώρους εστίασης, καλύπτοντας το σχετικό κόστος. Οι βραδιές αυτές αφιερώνονται στην ενδυνάμωση και στη σύσφιξη των σχέσεων των εργασιακών ομάδων μέσω της προσωπικής επαφής. Έχει δημιουργηθεί εταιρικός «κουμπαράς» όπου η εταιρεία κάθε μήνα τοποθετεί ποσό (100-250 ευρώ) το οποίο στο τέλος κάθε μήνα εξαργυρώνεται από την ομάδα που μετά από αίτησή της και κλήρωση αναδείχτηκε νικήτρια. Στην κλήρωση συμμετέχουν όσες ομάδες το επιθυμούν, με μόνη προϋπόθεση να θέλει να συμμετάσχει το σύνολο της ομάδας στη βραδινή έξοδο.

Όλοι μαζί δημιουργούμε το αύριο, σήμερα!

Η διάκριση της OnlineSales στον διεθνή οργανισμό Great Places to Work ως Best WorkPlace 2017 αποτελεί συνολική αναγνώριση των προσπαθειών μας και απόδειξη ότι οι άνθρωποί μας είναι το κορυφαίο συστατικό της επιτυχίας μας.

Στην Online Sales οι άνθρωποί μας έχουν συνδεθεί στην καθημερινότητά τους με τις αξίες του οργανισμού μας,  με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη διάκριση να αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης μαζί με την οποία το αίσθημα υπερηφάνειας και τιμής να αποτυπώνεται στο DNA μας. Επενδύουμε καθημερινά στην εκπαίδευση των εργαζομένων μας, πιστεύοντας ότι η εργασία για να είναι αποδοτική πρέπει να στηρίζεται στους νόμους της λογικής και της επιστημονικής μεθοδολογίας. Ωστόσο, ειδικά στον χώρο των υπηρεσιών όπου δραστηριοποιούμαστε, το «συναίσθημα» των ανθρώπων και η έκφρασή τους είναι εκείνα που συνδράμουν στην επιτυχία, καθώς αποτελούν τον πυρήνα όπου οι άνθρωποί μας νιώθουν ξεχωριστοί. Ως Customer Experience Provider στον χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης, η συνολική εμπειρία κατά την εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή αποτελεί πρωταρχικό στόχο όλων μας. Συντασσόμενοι καθολικά με την παγκόσμια τάση όπου η «εμπειρία πελάτη» είναι ο νούμερο ένα στόχος καθημερινά, γίνεται ο πρωταρχικός σκοπός των ανθρώπων μας και η καθημερινή πηγή της εξέλιξης τους. Στρατηγική μας θέση για το παρόν και το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας και δεσμευόμαστε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε το αύριο, σήμερα.

Νίκος Ηλίας

Online Sales: Μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία-1

Managing Director

Στην Online Sales

Εταιρία

Online Sales

Κατάταξη στη λίστα

10 (πάνω από 250 εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

 

Αξιοπιστία

7

Σεβασμός

8

Δικαιοσύνη

8

Περηφάνια

7

Συντροφικότητα

8

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρηση?

Contact Center

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

470

Τζίρος

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

9,1%

Αναλογία ανδρών – γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

63/140

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζόμενου

 120

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

60%

Παροχή Ιδιωτικής Ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους

Παροχή Ιδιωτικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος για όλους τους εργαζόμενους

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή