Prodyna: Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με την καινοτομία και την τεχνολογία

Prodyna: Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με την καινοτομία και την τεχνολογία

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα της PRODYNA ταυτίζεται με την ανάπτυξη και την πρωτοπορία. Η PRODYNA ιδρύθηκε το 2000 και έχει κατορθώσει να επιβάλει την εταιρική της ταυτότητα σε παγκόσμιες απαιτητικές αγορές όπως αυτή της Κεντρικής Ευρώπης. Η εταιρία παρέχει και παράγει έρευνα στην ανάπτυξη λογισμικού, ενώ οι εξατομικευμένες λύσεις πληροφορικής που προσφέρονται έχουν υπόβαθρο την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και τη δύναμη της εξέλιξης.

Η PRODYNA καινοτομεί και επενδύει τόσο σε τεχνολογίες όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της. Με έδρα την Φρανκφούρτη, αλλά και με γραφεία σε διαφορετικές χώρες (Ελβετία, Αυστρία, Αμερική, Αγγλία, Σερβία, Ελλάδα), η εταιρία ενσωματώνει έμπειρους μηχανικούς λογισμικού, οι οποίοι με γνώμονα την ποιότητα αλλά και την ευελιξία της τεχνολογίας δημιουργούν και εφαρμόζουν λύσεις με πυλώνες τον επαγγελματισμό, την δυναμική αλλά και τη μακροπρόθεσμη εφαρμογή. Με πάνω από 236 ενεργούς πελάτες η PRODYNA εστιάζει σε κάθε στάδιο ζωής του λογισμικού, ξεκινώντας από την ανάδειξη της ανάγκης, το σχεδιασμό λύσης, την εφαρμογή αυτής αλλά και την διατήρηση της επιτυχίας.

Prodyna: Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με την καινοτομία και την τεχνολογία-1

H εξέλιξη της αγοράς αλλά και οι εναλλασσόμενες ανάγκες των πελατών, δημιουργούν το πλαίσιο στο οποίο η PRODYNA προσφέρει υπηρεσίες για εκτεταμένα project ανεξάρτητα από τον τομέα εξειδίκευσης του πελάτη. Οι συνεχόμενες συνεργασίες με partners (πχ. Microsoft) οπλίζουν το δυναμικό της εταιρίας, ώστε να έχει αποτελεσματικότητα, νέες τεχνογνωσίες αλλά και ταχύτητα.

Τι ακριβώς κάνουμε

  • Υπηρεσίες ανάπτυξης εξατομικευμένου λογισμικού από την αποσαφήνιση των απαιτήσεων, την αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, έως τον ποιοτικό έλεγχο, την υποστήριξη και τη συντήρηση του λογισμικού.
  • Ολοκληρωμένη μετάβαση σε Cloud Native, από τον εντοπισμό του σωστού παρόχου, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά κάθε εταιρίας, έως την ανάλογη μετατροπή των συστημάτων κι εφαρμογών για την σωστή λειτουργία τους στο Cloud αλλά και τις μετέπειτα υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης.
  • Στρατηγικός σχεδιασμός και ανάπτυξη ψηφιακών προϊόντων (όπως ιστοσελίδες, εφαρμογές κτλ.) με βάση τη μεθοδολογία «Human Centred Design». Η μέθοδος εστιάζει στις ανάγκες των χρηστών καθώς και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοί ενεργούν, στις τεχνολογικές απαιτήσεις και στους επιχειρηματικούς στόχους κάθε εταιρίας. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό τη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη ( UX/UI ).

Prodyna: Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με την καινοτομία και την τεχνολογία-2

Επιλογή από στρατηγικές συνεργασίες

  • Η εταιρία είναι από τα πρώτα 50 μέλη του Cloud Native Computing Foundation (CNCF)
  • Amazon Partner (AWS)
  • Google Partner (Google Cloud)
  • Gold Microsoft Partner (Azure)
  • Kubernetes Partner, Certified Service Provider and Certified Training Partner

Βραβεία

  • Liferay Customer Excellence Award for the 4th time in a row 2018
  • New Business Campaign Award for the involvement in the promotion of young talent 2017
  • Liferay Innovation Award 2017
  • IntraNET Award for “planetmondi” 2017
  • Red Dot Award for the mobile app “MyGloryTimes” (Deutsche Post AG) 2015
  • Liferay Innovation Award 2015
  • Liferay New Business Campaign Award 2014

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή