Αυτοματοποίηση διαδικασιών και ασφάλεια εγγράφων σε συνθήκες απομακρυσμένης εργασίας

Αυτοματοποίηση διαδικασιών και ασφάλεια εγγράφων σε συνθήκες απομακρυσμένης εργασίας

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και τα μέτρα προφύλαξης που έχουμε λάβει για τη διαφύλαξη της υγείας μας, επιτάσσουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που εργαζόμαστε. Η αποδοτική εργασία εκτός γραφείου έρχεται μόνο μέσα από τον αποτελεσματικό ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών της επιχείρησης. Η Canon, μια εταιρεία με δεκαετίες πείρας στην παραγωγή και διαχείριση εγγράφων, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Όπως αποδεικνύεται από σχετική έρευνα* το ένα τρίτο των εταιρειών στην ευρύτερη περιοχή μας (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη) επεξεργάζεται ήδη την πλειονότητα των εγγράφων σε ψηφιακή μορφή. Ακόμη περισσότερο, η ψηφιοποίηση και οι ψηφιακές δεξιότητες γίνονται τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να επαναπροσδιορίσουν τις αναπτυξιακές στρατηγικές τους. Επιπλέον, αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η προηγμένη αυτοματοποίηση και ρομποτική αναμένεται να τύχουν ευρείας υιοθέτησης μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Αυτοματοποίηση διαδικασιών και ασφάλεια εγγράφων σε συνθήκες απομακρυσμένης εργασίας-1

Όλες αυτές οι αλλαγές επέρχονται σταδιακά, αλλά αναπόφευκτα μας αναγκάζουν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά για τον τρόπο που εργαζόμαστε. Πού χάνει χρόνο η εταιρεία μας και πώς μπορούμε να είμαστε πιο παραγωγικοί; Μας προβληματίζει η αυξανόμενη ανάγκη για υιοθέτηση ευέλικτων πρακτικών εργασίας; Και τι κάναμε για να εξασφαλίσουμε τα πιο πολύτιμα δεδομένα μας; Ένα πράγμα είναι σαφές. Οι αυριανοί υπάλληλοι πρέπει να γίνουν πιο αυτόνομοι και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους δραστηριότητα να είναι πιο συνδεδεμένα και ασφαλή.

Η Canon είναι σε θέση να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, προσφέροντας λύσεις για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, την ασφάλεια των πληροφοριών και την κινητικότητα. Με προϊόντα όπως ευέλικτους εκτυπωτές και σαρωτές με Wi-Fi, που συνεργάζονται με smartphones και tablets, ή εφαρμογές cloud που επιτρέπουν απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση των συστημάτων γραφείου της επιχείρησης, ο πελάτης μπορεί να έχει τον έλεγχο της ροής εργασίας του, του εξοπλισμού του και των δεδομένων του, από όπου κι αν βρίσκεται.

Παράλληλα, οι έξυπνες λύσεις αυτοματισμού και συνεχούς επαγρύπνησης για την ασφάλεια και εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων, που προσφέρει η Canon, εξασφαλίζουν ότι τα διακινούμενα έγγραφα, μηνύματα, συμβόλαια, επιταγές, δελτία αποστολών και λοιπά παραστατικά, θα είναι ασφαλή και προσβάσιμα μόνο από εγκεκριμένο και διαβαθμισμένο προσωπικό, ενώ ο διαχειριστής ΙΤ θα μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τη λειτουργία και το ποιος αποκτά πρόσβαση στα μηχανήματα εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και ψηφιοποίησης της εταιρείας.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Canon θα βοηθήσουν κάθε επιχείρηση, από τη μικρή οικογενειακή εταιρεία, μέχρι τον μεγάλο οργανισμό με πολλαπλά υποκαταστήματα. Επιτρέπουν στους συνεργάτες να οικοδομήσουν ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις για τελικούς πελάτες, αλλά αφορούν επίσης και επαγγελματίες που προμηθεύονται μόνοι τους τον εξοπλισμό τους, από τα εγκεκριμένα σημεία διάθεσης των προϊόντων της Canon.

Είστε έτοιμοι να κάνετε την επιχείρησή σας ένα καλύτερο μέρος για εργασία;

*“Digital Transformation in CEE”, DT-Global Business Consulting, 2019

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή