Canon: ολοκληρωμένες προτάσεις για αποδοτική και ασφαλή εργασία εκτός γραφείου

Canon: ολοκληρωμένες προτάσεις για αποδοτική και ασφαλή εργασία εκτός γραφείου

3' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Canon έχει προνοήσει για τη συγκρότηση ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για την αποτελεσματική εργασία εξ’ αποστάσεως και τη δημιουργία αποδοτικών και ασφαλών πλαισίων εργασίας εκτός γραφείου. Το ίδιο μοντέλο εφαρμόζει η ίδια, για να αποτελεί παράδειγμα εσωτερικής οργάνωσης, με πρωταρχικό στόχο να αυξήσει την ευελιξία, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια των εργαζομένων της.

Οι προτάσεις της Canon βασίζονται σε συστηματικές επιστημονικές μελέτες για την πρόοδο του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σύμφωνα με τη μελέτη «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης», που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την DT – Global Business Consulting, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των περισσότερων επιχειρήσεων βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο (μόλις το 12% θεωρούν ότι ηγούνται στην καινοτομία και τις ψηφιακές δεξιότητες), ενώ μόλις το 18% διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση και καθοδήγηση για το απαραίτητο επόμενο βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη των επιχειρησιακών δομών.

Οι προτάσεις της Canon εντάσσονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των εταιρειών, καθώς στις μέρες μας, η ύπαρξη μιας ισχυρής ψηφιακής υποδομής είναι αναπόσπαστο τμήμα της λειτουργίας και ανάπτυξης κάθε οργανισμού. Η τεράστια πείρα και ειδίκευση της εταιρείας σε προϊόντα και λύσεις εκτύπωσης, ψηφιοποίησης και διαχείρισης εγγράφων χαρακτηρίζουν προτάσεις της, οι οποίες:

  • αυξάνουν την αποδοτικότητα του εκτυπωτικού του στόλου
  • μειώνουν δραστικά το κόστος αναλωσίμων και ενέργειας
  • διασφαλίζουν τη ροή έντυπης και ψηφιακής πληροφορίας εντός της επιχείρησης
  • εξασφαλίζουν εύρυθμη λειτουργία χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας του εργαζομένου ή του διαχειριστή ΙΤ
  • παρέχουν πλήρη συμβατότητα του εκτυπωτικού εξοπλισμού με «έξυπνες» φορητές συσκευές και εφαρμογές cloud

Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ορισμένες φορές υποχρεώνουν να εργαζόμαστε εκτός γραφείου, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για υιοθέτηση τέτοιων επωφελών λύσεων. Η προσέγγιση της Canon, περιστρέφεται γύρω από δύο άξονες:

  1. τις δυνατότητες που παρέχει για την ομαλή και αποδοτική σύσταση χώρων εργασίας εκτός γραφείου και
  2. την αυτοματοποίηση διεργασιών που επικεντρώνονται στην άνετη και ασφαλή διαχείριση των εγγράφων της επιχείρησης, ακόμη κι όταν οι εργαζόμενοι οφείλουν να δουλέψουν μακριά από την έδρα της επιχείρησης.

  1. Οι λύσεις εργασίας εκτός γραφείου της Canon

Η Canon προσφέρει κορυφαία προϊόντα και συστήματα για την οικοδόμηση ευέλικτων, προσαρμοσμένων και ολοκληρωμένων λύσεων διεκπεραίωσης εργασιών γραφείου από φορητές συσκευές για τον τελικό πελάτη, οι οποίες διευρύνουν τον κύκλο ζωής των εγγράφων (ψηφιοποίηση, επεξεργασία και έξοδος), ώστε να αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατότητες των «έξυπνων» φορητών συσκευών.

Φορητοί σαρωτές με τροφοδοσία από USB όπως ο Canon imageFORMULA P-208II, φορητοί εκτυπωτές με δυνατότητα τροφοδοσίας από USB ή μπαταρία όπως οι Canon PIXMA TR-150, Canon Pixma iP110 και πλήθος άλλες συσκευές με δυνατότητες ασύρματης σάρωσης και εκτύπωσης, σάρωση κωδικών QR και αξιοποίηση δημοφιλών υπηρεσιών cloud για απομακρυσμένη εκτύπωση, αποτελούν ορισμένα από τα παραδείγματα που βοηθούν αποτελεσματικά στην απλούστευση και επιτάχυνση καθημερινών εργασιών.

Η Canon έχει από καιρό αξιοποιήσει την ισχύ των φορητών συσκευών που διαθέτουν όλοι οι εργαζόμενοι, χάρη στην εφαρμογή Mobile PRINT & Scan, που εξυπηρετεί χρήστες iOS, Android, αλλά και Windows και εξασφαλίζει συμβατότητα με δημοφιλείς εφαρμογές όπως Apple AirPrint και Google Mopria.

  1. Λύσεις αυτοματισμού της Canon για αποδοτικότητα και ασφάλεια

Η Canon δίνει στους συνεργάτες της εφόδια ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις ασφάλειας των πελατών, αυτή τη δύσκολη περίοδο, που δεν μπορεί το προσωπικό να βρίσκεται πάντοτε στο χώρο των εγκαταστάσεων της επιχείρησης.

Με τις λύσεις που παρέχει η Canon, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι:

  • Διαχειρίζεται έγγραφα με ταχύτερες και εξυπνότερες μεθόδους.
  • Έχει τον έλεγχο του κόστους των εκτυπώσεων.
  • Παραμένει απολύτως ασφαλής σε έναν συνεχώς συνδεδεμένο κόσμο.
  • Τυπώνει, σαρώνει, ψηφιοποιεί και διανέμει έγγραφα οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Κορμό της υποδομής αυτοματοποίησης αποτελούν τα ισχυρά και ευέλικτα συστήματα διαχείρισης uniFLOW και Therefore™, με τα οποία ο εταιρικός χρήστης μπορεί να έχει ασφαλή πρόσβαση σε εργασίες εκτύπωσης οποιουδήποτε εκτυπωτή του οργανισμού, να προβάλλει και να επεξεργάζεται έγγραφα και να διεκπεραιώνει συγκεκριμένες ροές εργασίας, οι οποίες είναι εξασφαλισμένο ότι εκτελούνται από διαβαθμισμένο προσωπικό και διατηρούνται εντός του εταιρικού δικτύου, μακριά από κάθε περίπτωση υποκλοπής ή διαρροής των πολύτιμων εταιρικών πληροφοριών.

Τα παραπάνω συστήματα δίνουν πρακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, ελαχιστοποιώντας τις παρεμβάσεις από ανθρώπινο παράγοντα. Η επιχείρηση π.χ. μπορεί να ρυθμίσει τους εκτυπωτές ώστε να στέλνουν αυτόματες ειδοποιήσεις στον προμηθευτή της επιλογής τους, όταν κοντεύει να εξαντληθεί ο γραφίτης. Έτσι, ο πελάτης αγοράζει αναλώσιμα από μία πηγή, όπως και όταν τα χρειάζεται. Το προσωπικό μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογές ή λογισμικό για να αυτοματοποιήσει απλές, επαναλαμβανόμενες εργασίες όπως, π.χ. την αρχειοθέτηση τιμολογίων ή να ρυθμίζει την εφαρμογή στον εκτυπωτή του τμήματος ώστε να δρομολογεί τα έγγραφα στους φακέλους όπου ανήκουν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις εργασίας εκτός γραφείου της Canon μπορείτε να βρείτε:

https://www.canon.gr/modernworking/mobile_working.html

https://www.canon.gr/modernworking/process_automation.html

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή