Μασούτης: Το 2022 ακόμη πιο κοντά στον καταναλωτή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μασούτης-το-2022-ακόμη-πιο-κοντά-στον-κατα-561665917

Μασούτης: Το 2022 ακόμη πιο κοντά στον καταναλωτή

Η εταιρεία Μασούτης, συμπληρώνοντας 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας από το ξεκίνημά της, μπαίνει δυναμικά σε μια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις για όλη την αγορά.

Βασικός μας στόχος, και για το 2022, συνεχίζει να είναι η φροντίδα του καταναλωτή, η προσφορά υψηλού επιπέδου αγοραστικών εμπειριών με διασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών σε όλη την γκάμα των προϊόντων.  

Είναι μια χρονιά που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες  της πανδημίας. Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, βασική μας προτεραιότητα είναι οι ανάγκες τους έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί και η προσπάθειά μας να τις ικανοποιήσουμε και να είμαστε δίπλα τους. 

Προγραμματίζουμε επενδύσεις σε νέα προϊόντα και αγορές, ανάπτυξη σε νέες περιοχές που θα οδηγήσουν στην τόνωση της απασχόλησης στις τοπικές κοινωνίες. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ευκαιρίες ανάπτυξης σε τοπικούς παραγωγούς και να στηρίζουμε τοπικές κοινωνίες σε όλα τα σημεία της χώρας που αναπτύσσεται η εταιρεία. 

Οι επενδύσεις μας για το 2022 υπολογίζεται ότι θα φτάσουν στο ύψος των 25 εκατομμυρίων ευρώ, με τη δημιουργία νέων φυσικών καταστημάτων και ανακαινίσεις παλαιότερων με γνώμονα την πράσινη ανάπτυξη και την υλοποίηση του στρατηγικού μας πλάνου για την ενίσχυση του supply chain της εταιρείας στη Νότια Ελλάδα, ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θεωρούμε το 2022 κομβικό έτος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών λειτουργιών μέσω της τεχνολογίας και την αύξηση των online πωλήσεων, μέσω επενδύσεων σε dark stores και στρατηγικών συνεργασιών. 

Θα διευρύνουμε τα πεδία δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με καινοτόμες προτάσεις για να βρισκόμαστε όπου υπάρχει ανάγκη για την κοινωνία και το περιβάλλον, ενώ προγραμματίζουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας. 

Φυσικά, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας μας, στους ανθρώπους μας και την εξέλιξή τους, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει ανάμεσα στα πρώτα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή