AEGEAN: Επενδύουμε στο πρώτο σύγχρονο οικοσύστημα για την αερομεταφορά στην Ελλάδα

AEGEAN: Επενδύουμε στο πρώτο σύγχρονο οικοσύστημα για την αερομεταφορά στην Ελλάδα

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean.

Μετά τα πολύ θετικά αποτελέσματα του φετινού καλοκαιριού, η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε στέφθηκε τελικά με επιτυχία τόσο για την Aegean όσο και για τον ελληνικό τουρισμό, θέτοντας τα θεμέλια για μια αντίστοιχη ή και ακόμη καλύτερη πορεία το 2023, παρά τις προκλήσεις που συνεχίζουν να επικρατούν. Άλλωστε η αυξημένη επιθυμία για ταξίδια εξακολουθεί να είναι εμφανής και για το νέο έτος, με τη χώρα μας να διατηρεί την ισχυρή ελκυστικότητά της στις επιλογές των ταξιδιωτών.

Έτσι, με τη σταδιακή άφιξη των επιπλέον νέων αεροσκαφών μας, μπορούμε να αισιοδοξούμε και να προγραμματίζουμε ένα πολύ δυναμικό νέο έτος, τόσο σε νέους προορισμούς και επέκταση του δικτύου μας, όσο και σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα, που αναβαθμίζουν συνολικά την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες της Aegean και τους επισκέπτες της χώρας.

Ένα νέο οικοσύστημα για την αερομεταφορά

Παράλληλα και με σταθερό προσανατολισμό στη νέα εποχή της Aegean, προχωράμε εντατικά με την υλοποίηση μιας νέας μεγάλης επένδυσης για την εταιρεία, τους ανθρώπους της αλλά και την αερομεταφορά στην Ελλάδα, ύψους 140 εκατ. ευρώ, που ανακοινώσαμε στα τέλη του προηγούμενου έτους. Δημιουργούμε το πρώτο Κέντρο Υπηρεσιών Συντήρησης Πτητικών Μέσων και το πρώτο Κέντρο Προσομοιωτών Πτήσεων και Εκπαίδευσης Πληρωμάτων στην Ελλάδα και φιλοδοξούμε το προσεχές φθινόπωρο το νέο αυτό οικοσύστημα υπηρεσιών για την αερομεταφορά να ανοίξει τις πόρτες του για την Aegean αλλά και για τρίτους, στη νέα τεχνική μας βάση, σε ένα από τα πρώτα «πράσινα» Hangars της Ευρώπης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Μια πρωτοβουλία με υψηλή προστιθέμενη αξία, που ενισχύει τη λειτουργία και την εξωστρέφεια συνολικά της αερομεταφοράς στην Ελλάδα. Μια επένδυση που εξελίσσει, διευρύνει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ακόμα πιο δυνατό μέλλον για την Aegean αλλά και για τη χώρα. 

Καθημερινή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας

Φυσικά στον πυρήνα των προσπαθειών και της στρατηγικής μας εξακολουθούν να παραμένουν η σταθερή και διαρκής καθημερινή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουμε στους επιβάτες μας, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ευελιξίας και της ανθεκτικότητας της εταιρείας μας και η εξέλιξη των ανθρώπων μας, που κάνουν πράξη συστηματικά και με προσήλωση όλα τα μεγάλα ή μικρότερα βήματα που έφεραν την Aegean στη θέση που βρίσκεται σήμερα.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή