Wind: Με υπευθυνότητα και ισχυρό επενδυτικό πλάνο για την επόμενη μέρα

Wind: Με υπευθυνότητα και ισχυρό επενδυτικό πλάνο για την επόμενη μέρα

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πώς διαχειρίζεται ένας μάνατζερ μια απρόβλεπτη και εντελώς εξωγενή κρίση τέτοιου μεγέθους όπως η πανδημία της Covid-19; Το ερώτημα αυτό ταλαιπώρησε το μυαλό πολλών CEOs παγκοσμίως από τις πρώτες κιόλας ημέρες που έγιναν εμφανείς οι επιπτώσεις της πανδημίας. Τότε που οι πληροφορίες ήταν εξαιρετικά συγκεχυμένες και ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έμοιαζε να μην έχει καταρτίσει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπισή του. 

Η απάντηση είναι δύσκολο να δοθεί, ακόμη και τώρα που τα δεδομένα είναι πολύ περισσότερα. Πόσω μάλλον τότε που φάνταζε μια πρωτοφανής πρόκληση, η οποία απαιτούσε επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων, των σχεδίων, των στρατηγικών στόχων και των δομών λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και των κρατών παγκοσμίως. 

Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία ότι απόλυτη προτεραιότητα, τόσο για την κοινωνία όσο και για την ίδια τη WIND, ήταν η προστασία της υγείας και η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής.

Συγκεκριμένα η WIND εφάρμοσε από πολύ νωρίς αυστηρά προληπτικά μέτρα, με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της και υλοποίησε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, με κύριο αποδέκτη τις δομές και τους φορείς υγείας της χώρας.

Παράλληλα, στόχευσε στην απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, αναγνωρίζοντας ότι οι πολίτες, σε μια δύσκολη συγκυρία όπως αυτή που βιώνουμε, στηρίζονται στα δίκτυά της για την επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, την ενημέρωση, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, τις συναλλαγές, την εργασία. Σε αυτό το πλαίσιο, και μέσα από τις μακροχρόνιες επενδύσεις ύψους εκατοντάδων εκατ. ευρώ, η WIND πέτυχε και κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος, αλλά και τώρα, να ανταποκριθεί, προσφέροντας αδιάλειπτα ποιοτικές υπηρεσίες επικοινωνίας. 

Ο αντίκτυπος της πανδημίας σίγουρα είναι μεγάλος. Οι ακριβείς συνέπειες όμως παραμένουν ακόμα άγνωστες. Αν και, σε σύγκριση με άλλους τομείς της οικονομίας, ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι σχετικά ανθεκτικός, σίγουρα υπάρχει μια μικρή επίδραση.

Πλέον το βλέμμα είναι στραμμένο στην επόμενη μέρα. Με αποφασιστικότητα και ισχυρή κεφαλαιακή δυναμική ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας εστιάζει στην ταχύτερη ανάπτυξη του δικτύου 5G, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τα ψηφιακά άλματα που κάναμε συνολικά ως χώρα το τελευταίο διάστημα.

Συνεχίζει την υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού της πλάνου ύψους 500 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία και την επέκταση σταθερών και κινητών δικτύων νέας γενιάς, με στόχο την προσφορά ακόμη υψηλότερου επιπέδου τεχνολογικών υπηρεσιών και προϊόντων σε επιχειρήσεις και καταναλωτές και τη συμβολή της σε πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή