Kaizen Gaming – Stoiximan: Κάθε αγώνα τον κερδίζουμε σαν «μία ομάδα»

Kaizen Gaming – Stoiximan: Κάθε αγώνα τον κερδίζουμε σαν «μία ομάδα»

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Kaizen Gaming είναι γνωστή στην Ελλάδα από την πλατφόρμα stoiximan.gr και ως μία από τις λίγες εταιρείες τεχνολογίας που αναπτύχθηκε με όρους καινοτομίας, υπευθυνότητας και κοινωνικής προσφοράς. Ξεκινώντας το 2013 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πάθος και όραμα, σήμερα η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις που την κατατάσσουν στις πρώτες δεκάδες του κλάδου παγκοσμίως. Η συνταγή της επιτυχίας; Οι 800 άνθρωποί της, που κάνουν τα σχέδιά της πραγματικότητα, στην Ελλάδα και την Κύπρο με το brand Stoiximan, στην Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία και τη Βραζιλία με το διεθνές brand Betano.

Το brain gain είναι το δικό τους στοίχημα

Αναγνωρίζοντας αυτό το μεγαλύτερο για την Ελλάδα «στοίχημα», της ανατροπής του brain drain, η Kaizen Gaming εφαρμόζει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο το πρόγραμμα «Try this at Home», που παρέχει σημαντικά κίνητρα για τους νέους που θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους από την Ελλάδα. Ο πιο σημαντικός λόγος όμως είναι η δυνατότητα να εργαστούν σε μια δυναμική, νεανική εταιρεία, με τη σφραγίδα του Best Place to Work. Δεν είναι τυχαίο ότι, από το ξεκίνημα του προγράμματος, τριάντα νέοι εργαζόμενοι έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό της Kaizen Gaming, και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Στηρίζει ξανά το ΕΣΥ δωρίζοντας 500.000 για αγορά φορητών ΜΕΘ

Η εταιρεία είναι και πάλι από τις πρώτες που κινητοποιούνται σε αυτό το δεύτερο κύμα πανδημίας στην Ελλάδα, στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με δωρεά αξίας 500.000 ευρώ για την αγορά έξι φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, μια καινοτομία που θα συνεισφέρει ουσιαστικά στις απαιτήσεις των επόμενων μηνών. 
«Ευχαριστώ την Kaizen Gaming – Stoiximan που για δεύτερη φορά ανταποκρίθηκε στις αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης που βιώνουμε», σχολίασε για την πρωτοβουλία της Kaizen Gaming ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. 

«Όσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αυτονόητη θεωρούμε τη συμμετοχή μας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας από τη θέση και τις δυνατότητές του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Kaizen Gaming, κ. Γιώργος Δασκαλάκης.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι, με την έναρξη της υγειονομικής κρίσης τον περασμένο Μάρτιο, η Kaizen Gaming ήταν από τις πρώτες εταιρείες που κινητοποιήθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τροφοδοτώντας το με 250.000 προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, σε μια περίοδο που η παγκόσμια ζήτησή τους είχε ξεπεράσει κάθε δυνατότητα προσφοράς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή