Το BCA εγκαινιάζει την πρώτη προσομοίωση 5στερου εκπαιδευτικού ξενοδοχείου

Το BCA εγκαινιάζει την πρώτη προσομοίωση 5στερου εκπαιδευτικού ξενοδοχείου

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καλωσορίσατε στο μέλλον. Το αύριο, σήμερα! Αυτή, νομίζω, είναι η σκέψη που μας έρχεται όταν μπαίνουμε σ΄ αυτόν τον πραγματικά πρότυπο και καινοτόμο χώρο” είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στον χαιρετισμό του. Και ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας προσέθεσε: "Είπε ο Δήμαρχος προηγουμένως ότι σήμερα είμαστε στο μέλλον και είναι αλήθεια. Γιατί το μέλλον είναι οι ανθρώπινοι πόροι, είναι η επένδυση στη στροφή στην ποιότητα, είναι η επένδυση στα νέα προγράμματα σπουδών, είναι η επένδυση στην καινοτομία."

 

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στα εγκαίνια της πρώτης προσομοίωσης boutique hotel στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εξάσκηση φοιτητών ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών, είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν. Σε ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της Αθήνας, στο βιοκλιματικό μπλε κτήριο των 4.400 τετραγωνικών του Αλέξανδρου Τομπάζη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που το BCA έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο σύγχρονα City Campuses της Ευρώπης, δημουργήθηκε ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συνδυασμός υψηλής αισθητικής, τεχνολογιών αιχμής και σύγχρονης αντίληψης για το εκπαιδευτικό λειτούργημα. Διαθέτει τα τμήματα και τις υπηρεσίες ενός πραγματικού ξενοδοχείου, ώστε οι φοιτητές να σπουδάζουν στο “πεδίο της μάχης” και να είναι έτοιμοι να στελεχώσουν θέσεις ευθύνης αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.

Το BCA εγκαινιάζει την πρώτη προσομοίωση 5στερου εκπαιδευτικού ξενοδοχείου-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή