Μάθετε Γερμανικά – διαδραστικά και εξ αποστάσεως!

Μάθετε Γερμανικά – διαδραστικά και εξ αποστάσεως!

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο Goethe-Institut Athen ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στα μέτρα που επιβλήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπισή του. 

Για αυτό το λόγο έχουμε τροποποιήσει τα τμήματά μας σε διαδικτυακή μορφή. Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE του Goethe-Institut σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Πάρτε μέρος σε σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες και χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα εκμάθησης για εξάσκηση. Μαζί μας μαθαίνετε Γερμανικά. Online.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ωστόσο δεν μαθαίνετε μόνοι σας, αλλά σε μια μικρή ομάδα μεταξύ 6 και 16 ατόμων, ενώ δυο καθηγητές σας επιβλέπουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγούν τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Το ομαδικό διαδικτυακό μας τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν με ευέλικτο τρόπο Γερμανικά και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την αίσθηση της ομαδικότητας. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. Προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τα μαθήματα γίνονται στην πλατφόρμα εκμάθησης του Goethe-Institut σε εικονικό περιβάλλον διδασκαλίας.

Νέα θερινά εντατικά τμήματα

Ομαδικά εντατικά θερινά τμήματα DEUTSCH ONLINE θα λειτουργήσουν στα επίπεδα από Α1 έως και B2.

Εγγραφείτε ως τις 18 Ιουνίου και κερδίστε έκπτωση. Τα μαθήματα αρχίζουν από 22 Ιουνίου. Κρατήστε θέση στα online θερινά εντατικά μαθήματα Γερμανικών και πληρώστε τα δίδακτρά σας ηλεκτρονικά, από την άνεση του σπιτιού σας.

Αν έχετε απορίες γράψτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή καλέστε μας στο 210 3661 038. Θα σας απαντήσουμε άμεσα. 

Παρακολουθήστε δοκιμαστικά μάθημα online

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ακριβώς λειτουργούν τα διαδικτυακά μας τμήματα; Σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δοκιμαστικό μάθημα σε μια σειρά τμημάτων για αρχάριους και προχωρημένους. Γράψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή.

Πληροφορίες και εγγραφές www.goethe.de/athen/germanonline

Goethe-Institut Athen

Ομήρου 14-16

Τηλ. 210 36 61 000

www.goethe.de/athen

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή