Η ομάδα του CGS παρουσιάζει το 4ο CGS Kids Virtual Triathlon

Η ομάδα του CGS παρουσιάζει το 4ο CGS Kids Virtual Triathlon

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το CGS Kids Triathlon, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση τριάθλου για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών στην χώρα μας, επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά και προσκαλεί παιδιά 5 – 14 ετών, να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την ‘Ενωση «Μαζί για το Παιδί», στον πρώτο virtual αγώνα της διοργάνωσης.

O παιδικός αγώνας τριάθλου ‘Virtual CGS Kids Triathlon’, αποτελεί την τέταρτη αθλητική διοργάνωση για παιδιά που φέτος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των μικρών αθλητών, θα διεξαχθεί online από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου, κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο!

Οι συμμετέχοντες (5 έως 14 ετών) μπορούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες και συμμετέχοντας με τις επιδόσεις και το οπτικοακουστικό τους υλικό στη μεγαλύτερη σχετική πλατφόρμα, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση, πέραν της επαφής όλων και περισσότερων παιδιών με τον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού, έχει  φιλανθρωπική δράση και, με την χορηγία της Deloitte Ελλάδος, όλα τα έσοδα της διοργάνωσης από τη συμβολική συμμετοχή (5 ευρώ) θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Σκοπός

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στον αγώνα και τις επιπλέον δωρεές, θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος "Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι", που ενισχύει περισσότερα από 18.000 παιδιά κάθε χρόνο με είδη πρώτης ανάγκης. Συγκεκριμένα η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" διανέμει κάθε χρόνο περισσότερους από 70 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης σε παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά που διαμένουν μόνιμα σε ιδρύματα ή φιλοξενούνται προσωρινά σε αυτά για κάποιες ώρες την ημέρα, έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Μαζί, θα τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα.

Πώς μπορώ να συμβάλλω;

Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να συνδράμετε και εσείς ουσιαστικά στις προσπάθειες της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να εξασφαλίσει τα βασικά αγαθά στα παιδιά που στηρίζει, για να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους, επιλέγοντας όποιο από τα παρακάτω πακέτα δωρεάς θέλετε, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας.

• 5€   – Καταβάλλω το minimum ποσό της συμμετοχής μου

• 15€ – Προσφέρω μια σχολική τσάντα σε ένα παιδί

• 30€ – Προσφέρω ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί

• 50€ – Εξασφαλίζω τη σίτιση ενός παιδιού για ένα μήνα

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 19 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 23 Ιουνίου, Ημέρα Εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).

Tα έσοδα από τη συμβολική συμμετοχή, θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα λάβουν, μαζί με το επίσημο ΒΙΒ number τους, αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Μεγάλος Υποστηρικτής της Διοργάνωσης είναι η Deloitte Ελλάδος, η οποία υποστηρίζει ενεργά δράσεις που δημιουργούν έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, ως μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της για την εταιρική υπευθυνότητα εστιάζοντας στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην παροχή βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα:

www.cgs.gr/vkidstriathlon/

cgs.gr

www.supportmazi.gr/

CGS Kids Virtual Triathlon – Παιδικός Αγώνας Τριάθλου

Σάββατο 19 Ιουνίου– Tρίτη 23 Ιουνίου 2020

www.cgs.gr, info@cgs.gr, [email protected]

Αιγίδες:

Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/756257938464810/

Instagram: #vtriathlon #mazigiatopaidi #cgskidstriathlon

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή