Ο Γκίκας Μαγιορκίνης στην αποφοίτηση των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης στην αποφοίτηση των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πιστή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και την αυστηρή τήρηση των οδηγιών χωροθέτησης που προβλέπονται από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Covid – 19, πραγματοποιείται το Σάββατο ώρα 8.00 μ.μ η τελετή αποφοίτησης της Τάξεως 2020 στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθέριο Γείτονα, «H τελετή αυτή  αποτελεί  “εορτή εορτών και πανήγυρη πανηγύρεων” για το σχολείο μας. Και τούτο διότι, όλοι εμείς που συγκεντρωνόμαστε εδώ, πλημμυρισμένοι από αγάπη και θαυμασμό και λουσμένοι από το έκπαγλο φως που εκπέμπει η δυναμική παρουσία των παιδιών, προσερχόμαστε για να τα τιμήσουμε καθώς εισέρχονται πλέον στο ανοικτό και πλούσιο πεδίο της δημιουργίας και εξασφάλισης υποδομών για επιστημονική συγκρότηση, ερευνητική δράση, κοινωνική προσφορά και ατομική καταξίωση».

Εφέτος, η παρουσία και ομιλία του κ. Γκίκα Μαγιορκίνη περιποιεί ύψιστη τιμή για τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζουμε και τιμάμε την αθόρυβη Ελλάδα της υπευθυνότητας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτελούς προσφοράς που εμπνέει και καταυγάζει την κοινωνία μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή