Το Deree συστήνεται στους αυριανούς φοιτητές του σε μία online εκδήλωση γνωριμίας

Το Deree συστήνεται στους αυριανούς φοιτητές του σε μία online εκδήλωση γνωριμίας

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην online παρουσίασή του στις 12 Ιουλίου προσκαλεί το Deree – The American College of Greece τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους. Θέμα της παρουσίασης, τα καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα, τα soft skills, η επιλογή από ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι σπουδαστές, οι υποτροφίες που στηρίζουν τα όνειρα των νέων και πολλά περισσότερα.

Πώς συνδυάζονται το υψηλό επίπεδο σπουδών με την ασφάλεια;

Μπορεί κανείς να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά να σπουδάσει σε ένα αυθεντικά διεθνές περιβάλλον;

Τι σημαίνει η απόκτηση soft skills για την επαγγελματική αποκατάσταση ενός νέου;

Τι είναι το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης και τι αντίκρισμα έχει στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας;

Απαντήσεις στα παραπάνω και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή παρουσίαση Discover Deree Day: Home Edition, την Κυριακή, 12 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, που πραγματοποιείται ενόψει του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου το οποίο ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στην παρουσίαση οι υποψήφιοι φοιτητές του Deree θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν:

  • Ένα σύνολο από 90 ακαδημαϊκά προγράμματα (34 σύγχρονα majors, 6 προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson, και 50 minors) όλα εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Tα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, Open University).
  • Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών, για φοιτητές των ελληνικών δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία υποειδίκευση στο Deree και να ενισχύσουν το πτυχίο τους. Μάλιστα, με την παράλληλλη φοίτηση, οι αριστούχοι των ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και να επωφεληθούν από τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.
  • Τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Το πρόγραμμα Study Abroad, μέσω του οποίου οι φοιτητές του Deree μπορούν να ταξιδέψουν σε ονομαστά πανεπιστήμια του εξωτερικού, σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία, και να αποκτήσουν διεθνείς εμπειρίες.
  • Την απόκτηση soft skills, ή αλλιώς επαγγελματικών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων, οι οποίες είναι περιζήτητες από την αγορά εργασίας.
  • Το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης, ύψους 5,3 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, θα ξεναγηθούν ψηφιακά στο υπερσύγχρονο campus του Κολλεγίου και στις εγκαταστάσεις του ενώ θα ακολουθήσει Q&A session, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους του Deree για όλα όσα τους απασχολούν.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Discover Deree Day στις 12 Ιουλίου, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή