Ετοιμαστείτε από σήμερα για την επιστροφή στα θρανία

Ετοιμαστείτε από σήμερα για την επιστροφή στα θρανία

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σεπτέμβρης δεν απέχει πολύ και το πρώτο κουδούνι πλησιάζει επικίνδυνα. Αν δράσετε προνοητικά μπορείτε να… απαλλαχθείτε από τα άγχη της νέας σχολικής χρονιάς και να απολαύσετε πιο ξένοιαστα το υπόλοιπο του Αυγούστου. Μία επίσκεψη στο μεγαλύτερο ελληνικό βιβλιοπωλείο, το Public και το public.gr, αρκεί για να φύγετε με ό,τι χρειάζεστε για κάθε τάξη του σχολείου, από βιβλία μέχρι γραφική ύλη και τσάντα. Ας δούμε τι δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα κανενός γονιού που έχει παιδιά στο Δημοτικό.

Σε όποια τάξη κι αν πάει την επόμενη χρονιά το παιδί σας, θα χρειαστεί γραφική ύλη και χαρτικά. Δηλαδή, στυλό, μολύβια, τετράδια και όλα τα σχετικά. Όλα αυτά θα τα έχει κάθε μέρα μαζί του στην τσάντα, η οποία μπορεί να χρειάζεται αλλαγή φέτος, ειδικά αν το παιδί έχει μεγαλώσει αρκετά. Οπότε, ίσως να πρέπει και η αγορά νέας σχολικής τσάντας να μπει στο πρόγραμμα. Δώστε βάση σε παράγοντες όπως η άνεση και τα υλικά κατασκευής, αλλά, μην ξεχάσετε να πάρετε και τη γνώμη του παιδιού για το στυλ της!

Όλα του τα σχολικά είδη δε θα τα παίρνει πάντα στο σχολείο βέβαια, γι’ αυτό πρέπει ό,τι μένει πίσω να μένει και τακτοποιημένο. Εξοπλίστε, λοιπόν, το παιδικό γραφείο με τα κατάλληλα εργαλεία και βοηθήστε το παιδί να μείνει οργανωμένο. Η σωστή οργάνωση είναι μία πολύ χρήσιμη συνήθεια που θα το συνοδεύει μία ζωή, και μπορεί να την καλλιεργήσει από πολύ μικρή ηλικία.

Συνεχίζουμε με το βασικότερο, τα βιβλία! Στο Public βρήκαμε τόσο τα σχολικά βιβλία κάθε τάξης για το 2020-21, όσο και βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, αλλά και σχολικά βοηθήματα. Έτσι, το επόμενο σχολικό έτος γίνεται πιο εύκολο για τα παιδιά.

Για να γίνει και η δική σας ζωή πιο εύκολη, το Public έχει δημιουργήσει και έτοιμα πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη. Με λίγα μόνο κλικ, όλα τα βιβλία που θα χρειαστούν τα παιδιά μέσα στη χρονιά είναι καθ’ οδόν. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε το χρόνο που θα ξοδεύατε για να ψάχνετε το κάθε βιβλίο χωριστά και φτάνει στην πόρτα σας έτοιμο το πακέτο με ντυμένα βιβλία για τη νέα σεζόν.

Αν βέβαια προτιμάτε να παραλάβετε τα σχολικά είδη ανέπαφα, το Public έχει και πάλι τη λύση για να κάνετε ασφαλείς αγορές. Η νέα υπηρεσία Drive Up, η οποία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Συγγρού στην Αθήνα και Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, σας επιτρέπει να κάνετε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά και να περάστε να την παραλάβετε από το κατάστημα μόλις αυτή είναι έτοιμη. Η διάφορά είναι πως με το Drive Up η παράδοση γίνεται χωρίς επαφή και χωρίς εσείς να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητό σας.

Η τεράστια ποικιλία προϊόντων που βρίσκουμε στο Public, οι σύγχρονες υπηρεσίες σαν το Drive Up και η ευκολία που προσφέρουν τα έτοιμα bundles βιβλίων, κάνουν το Public.gr τον απόλυτο προορισμό για όλα τα σχολικά του επόμενου έτους!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή