Κωνσταντίνος Γεράρδος: Υποδομές και ικανή ομάδα, η συνταγή της αξιοπιστίας

Κωνσταντίνος Γεράρδος: Υποδομές και ικανή ομάδα, η συνταγή της αξιοπιστίας

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2020 έφερε πρωτόγνωρες αλλαγές σε κάθε βασικό τομέα της σύγχρονης κοινωνίας. Με την καραντίνα να διαρκεί για περισσότερους από τρεις μήνες, όλοι στραφήκαμε στις οθόνες μας για να βρούμε λύσεις στην εργασία, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίησή μας. Στον επιχειρηματικό κόσμο, η πανδημία απέδειξε πως το μέλλον ανήκει σε εκείνους που επένδυσαν κοιτώντας μακροπρόθεσμα. Και η Πλαίσιο ανήκει σε αυτούς. Εδώ και χρόνια, επενδύουμε συνεχώς στις υποδομές μας σε logistics και e-commerce ενώ, πρόσφατα, βάλαμε «στο παιχνίδι» και τα big data.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Πηγή της επιτυχίας μας, ωστόσο, είναι η μεγάλη οικογένεια της Πλαίσιο, που διακρίνεται από ισχυρούς εσωτερικούς δεσμούς, υψηλές ικανότητες και εύφλεκτα αντανακλαστικά. 

Όλα αυτά μας βοήθησαν όχι απλά να επιβιώσουμε το 2020, αλλά και να ευημερήσουμε μέσα σε αυτό. Αν, στην παραπάνω εξίσωση προσθέσουμε και την αξιοπιστία στη σχέση μας με τους πελάτες μας, γίνεται εμφανές το πώς καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. 

Γιατί, σταθήκαμε στο ύψος κάθε μας υπόσχεσης, εξυπηρετώντας συνολικά 6.500.000 κλήσεις, 52.000.000 επισκέψεις στο Plaisio.gr και 1.500.000 παραδόσεις μέσα στο 2020. Μέσα από την πανδημία αναδυθήκαμε ως μια εταιρεία ακόμα πιο ανθρωποκεντρική, ακόμα πιο καινοτόμα, ακόμα πιο επιτυχημένη.

Η επόμενη μέρα όμως έχει ήδη έρθει και το αποτύπωμα που άφησε ο Covid καθορίζει τις εξελίξεις. Οι καταναλωτές έχουν, πλέον, στραφεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οδηγώντας κάθε εταιρεία σε άμεση αναβάθμιση logistics και ecommerce. 

Το ισχυρό brand name, στην post Covid εποχή, δεν χτίζεται από τα πολυάριθμα καταστήματα. Αντιθέτως, η αξιοπιστία, η ταχύτατη ανταπόκριση σε κάθε αίτημα αλλά και το κοινωνικό αποτύπωμα της εκάστοτε εταιρείας είναι οι αξίες που κερδίζουν την αφοσίωση του σύγχρονου καταναλωτή.

ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

Στο σύνολο του οργανισμού, τόσο οι επενδύσεις των τελευταίων ετών, όσο και οι αντοχές της ομάδας μας, δοκιμάστηκαν έντονα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Το πολυκαναλικό μοντέλο στο οποίο βασιζόμαστε, ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά και με σβελτάδα στις συνεχείς εναλλαγές. Και μέσα σε όλα αυτά, καταφέραμε να αυξήσουμε το κοινωνικό μας αποτύπωμα, μέσα από δράσεις που φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στις τεχνολογίες του μέλλοντος.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Κάθε μας μικρή και μεγάλη επιτυχία, είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Σε μια περίοδο με συνεχείς μεταβολές και δυσκολίες, η ομάδα της Πλαίσιο έφερε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, συνεισφέροντας, παράλληλα στο κοινωνικό σύνολο.

Αισθάνομαι περήφανος που καταφέραμε μαζί να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία & να παραμείνουμε δίπλα ο ένας στον άλλο, αλλά και στην κοινωνία.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ME MIA MAΤΙΑ

Από το 1969 μέχρι σήμερα, το «ΠΛΑΙΣΙΟ» είναι ταυτόσημο της τεχνολογίας και της εξέλιξης. Κατέχει σταθερά ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου και μετρά 24 καταστήματα και service points, απασχολεί περισσότερους από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους ενώ ο τζίρος της ξεπερνά τα 350.000.000€.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή