Dejan Beko: Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο

Dejan Beko: Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σήμερα σε ένα σημείο καμπής. Έχοντας περάσει μια μακρόχρονη κρίση που άλλαξε τα δεδομένα και αφήνοντας σταδιακά πίσω τους έκτακτους περιορισμούς της πανδημίας, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται και παράγουν στην Ελλάδα καλούνται πλέον να παίξουν καίριο ρόλο στην ανασύνταξη της οικονομίας και στην είσοδό της σε μια περίοδο ανάπτυξης. Μια διαδρομή που θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο, αλλά απαιτεί και χρόνο.

Στην Ελλάδα και στον κόσμο

Με σταθερό βηματισμό και έντονη εξωστρέφεια, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία επιδείξαμε σημαντική ανάπτυξη την περίοδο προ πανδημίας και θέσαμε τις βάσεις για περαιτέρω επέκτασή μας στην ελληνική αγορά αλλά και στις 39 χώρες στις οποίες εξάγουμε τα προϊόντα μας.

Η πανδημία δεν μας άφησε ανεπηρέαστους. Δραστηριοποιούμαστε, άλλωστε, σε μια αγορά που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εστίαση και στον τουρισμό. Από την πρώτη στιγμή προσαρμόσαμε τον σχεδιασμό μας και επιδείξαμε την απαραίτητη ευελιξία, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας μας, προστατεύοντας τους εργαζομένους μας και στηρίζοντας ταυτόχρονα τους πελάτες και συνεργάτες μας. Και πετύχαμε, χάρη στους ανθρώπους μας, να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε την παρουσία μας στα κανάλια που παρέμειναν ανοιχτά, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Σε αυτό το περιβάλλον, κύριο μέλημά μας ήταν –και παραμένει– να αξιολογήσουμε σωστά τη νέα πραγματικότητα και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν, διατηρώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη πελατών και καταναλωτών. Γνωρίζουμε, άλλωστε, ότι έχουμε έναν ανηφορικό δρόμο μπροστά μας, τον οποίο πρέπει να διασχίσουμε μαζί.

Υπεύθυνη κατανάλωση

Στον πυρήνα του σχεδιασμού μας συνεχίζει να είναι η επένδυση στην υγεία και την ασφάλεια, στις υποδομές και στην τεχνολογία, στην καινοτομία και στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Βελτιώνουμε και εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τα συστήματα και τις διαδικασίες μας, στοχεύοντας –μεταξύ άλλων– στον μηδενισμό των εκπομπών άνθρακα στην παραγωγή και στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος σε όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας. Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές προτιμήσεις, με έμφαση στην κατηγορία της μπύρας χωρίς αλκοόλ, προωθώντας παράλληλα ενεργά την υπεύθυνη κατανάλωση. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε τη διαρκή εξέλιξη των ανθρώπων μας και την παροχή ίσων ευκαιριών σε ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη.

Μετά την πανδημία

Η πανδημία δημιούργησε μια μοναδική ευκαιρία για την επανατοποθέτηση του παραγωγικού μοντέλου της Ελλάδας σε νέες βάσεις. Κλάδοι της οικονομίας όπως ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας αλλά και η βιομηχανία μπορούν να αποτελέσουν στέρεους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία πιστεύουμε στις προοπτικές και στις δυνατότητες της χώρας και του ελληνικού επιχειρείν. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε ποιοτικά, γευστικά προϊόντα που φέρουν την ελληνική σφραγίδα και αποτελούν πρεσβευτές της ελληνικής μπύρας εκτός συνόρων. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία των συνθηκών για τη συνολική ανάπτυξη της αγοράς και της κουλτούρας της μπύρας στη χώρα. Θα συνεχίσουμε να «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», σύμφωνα με τον εταιρικό μας Σκοπό.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ME MIA MAΤΙΑ

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία αποτελεί ένα ισχυρό σχήμα στην εγχώρια αγορά μπύρας, με δύο εργοστάσια στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, όπου παράγονται 12 εμπορικά σήματα. Η εταιρεία απασχολεί 430 εργαζομένους, διατηρεί ένα δίκτυο 2.000 συνεργατών και 90.000 σημείων πώλησης πανελλαδικά και εξάγει τα προϊόντα της σε 39 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή