Alexander Zinell: Κάναμε την υπόσχεση πραγματικότητα

Alexander Zinell: Κάναμε την υπόσχεση πραγματικότητα

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης άλλαξε την καθημερινότητά μας και βέβαια τον τρόπο που ταξιδεύουμε. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κλήθηκαν να πάρουν αποφάσεις σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας. Οι αποφάσεις αυτές είχαν ως στόχο τον μετριασμό της εξάπλωσης του Covid-19 και ως συνέπεια την απαγόρευση των μετακινήσεων.

Περισσότερα εργαλεία

Πλέον, έχοντας ως όπλα τα εμβόλια και τα πάσης φύσεως τεστ, βλέπουμε ότι σταδιακά ολοένα και περισσότερες χώρες ανοίγουν με αποφασιστικότητα τον δρόμο για την ανάκαμψη του Τουρισμού.

H πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης για το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό ξεκίνησε τον πανευρωπαϊκό διάλογο σχετικά με την αποκατάσταση των μετακινήσεων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ενώ οι αποφάσεις αυτές είναι υψίστης σημασίας για την Οικονομία και τον Τουρισμό συνολικά, ταυτόχρονα επισφραγίζουν ότι το δικαίωμα στα ταξίδια αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του πνεύματος μιας ενωμένης Ευρώπης.

Τα νέα αεροδρόμια

Ένα πράγμα είναι βέβαιο. Η επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ελλάδα θα λάβει χώρα μέσα από 14 ολοκαίνουργια και πλήρως αναβαθμισμένα αεροδρόμια, τα οποία ανυπομονούν να υποδεχθούν επισκέπτες από όλο τον κόσμο που ανυπομονούν να κάνουν διακοπές.

Από την έναρξη της Σύμβασης Παραχώρησης, η απίστευτα ταλαντούχα και εργατική ομάδα της Fraport Greece μετέτρεψε την πίεση και τις προσδοκίες σε –άνευ προηγουμένου– ενέργεια. Κάναμε την υπόσχεση πραγματικότητα. Ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία και τρεις μήνες νωρίτερα από τη συμβατική μας υποχρέωση την εμβληματική επένδυση των 440 εκατ. ευρώ, παραδίδοντας 14 εκσυγχρονισμένες αεροδρομικές υποδομές.

Αναβάθμιση εν λειτουργία

Ήταν και παραμένει η πρώτη φορά που ένα τόσο εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης υλοποιήθηκε παράλληλα σε 14 διαφορετικές τοποθεσίες σε μια χώρα και ενώ τα αεροδρόμια βρίσκονταν σε λειτουργία, ακόμη και κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου τα καλοκαίρια.

Από τη Ρόδο έως την Κέρκυρα και από τη Θεσσαλονίκη έως τα Χανιά, η Ελλάδα πλέον καλωσορίζει το Αύριο. Τα πλήρως αναβαθμισμένα περιφερειακά αεροδρόμια σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής για τον Τουρισμό και τις 14 τοπικές κοινότητες που εξυπηρετούν. Μας γεμίζει με αισιοδοξία και περηφάνια το γεγονός πως είμαστε μέρος αυτού του μέλλοντος.

Τίποτε από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αφοσίωση και τις προσπάθειες των εργαζομένων και των συνεργατών μας. Έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: μια ασυναγώνιστη, παγκοσμίου επιπέδου ταξιδιωτική εμπειρία.

Στον ίδιο δρόμο

Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο που ακολουθήσαμε μέχρι σήμερα, με γνώμονα την αξιοπιστία και την προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Alexander Zinell: Κάναμε την υπόσχεση πραγματικότητα-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή