Φιλίππα Μιχάλη: Προχωράμε στη νέα εποχή με αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και ακεραιότητα

Φιλίππα Μιχάλη: Προχωράμε στη νέα εποχή με αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και ακεραιότητα

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από τη βαθιά οικονομική ύφεση του 2020 (8,2%), στην οποία οδήγησαν η πανδημία της COVID-19 και τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα, επιτέλους η Ελλάδα μπαίνει σε πορεία ανάκαμψης. Οπως αποτυπώνουν οι διεθνείς αρχές, η χώρα μας διαχειρίστηκε με σύνεση την πανδημική κρίση ενώ και οι επίσημες προβλέψεις όλων των διεθνών οργανισμών για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας τα επόμενα δύο χρόνια, είναι θετικές (4,1% το 2021 και 6% το 2022 – EC Spring 2021).

Σε ό,τι αφορά στον κλάδο μας, η πρόσφατη διακοπή της οικονομικής δραστηριότητας και η μεταβλητότητα της οικονομίας δεν μας άφησε ανεπηρέαστους, ωστόσο ανταποκριθήκαμε με «νηφαλιότητα», κάτι που αποτυπώθηκε και στα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς.

Είμαι βέβαιη ότι η ελληνική ασφαλιστική αγορά θα γίνεται ολοένα πιο ελκυστική και θα βρίσκεται στη θέση του οδηγού στην πορεία ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων και η αύξηση των επενδύσεων συνεπάγονται και την αύξηση της ασφαλιστέας ύλης και συνεπώς των εργασιών της ασφαλιστικής αγοράς.

Ισχυρή ασφαλιστική συνείδηση

Επιπλέον, παρόλο που παραμένουμε μία από τις χώρες με χαμηλή διείσδυση της ασφάλισης συγκριτικά με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, η ασφαλιστική συνείδηση των Ελλήνων γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή, ενώ και το νέο κανονιστικό πλαίσιο προσδίδει στις ελληνικές ασφαλιστικές την αξιοπιστία και διαφάνεια που ο καταναλωτής απαιτεί.

Με όχημα την τεχνολογία ο ασφαλιστικός κλάδος θα έχει σημαντική παρουσία στο επιχειρηματικό τοπίο της επόμενης ημέρας. Μετασχηματιζόμαστε από έναν χώρο δυσκίνητο και συντηρητικό σε έναν κλάδο σύγχρονο με δυναμική εξέλιξη, που γίνεται πιο απλός, γρήγορος, ψηφιακός και κρατά στο επίκεντρο τον «ανθρώπινο» σκοπό του: Να παρέχουμε σιγουριά στους πολίτες για να πραγματοποιούν στόχους και ν’ αξιοποιούν ευκαιρίες στη ζωή τους, έχοντας εμάς στο πλευρό τους.

Και το όραμά μας στην Allianz Ελλάδος είναι να γίνουμε οι καλύτεροι στην πραγματοποίηση του σκοπού μας, να διασφαλίζουμε το μέλλον των Ελλήνων πολιτών. Θέλουμε ο Ελληνας πολίτης να επιλέγει τα προγράμματά μας για να προστατέψει την υγεία του, την οικογένειά του, την περιουσία και την επιχείρησή του και να είναι περήφανος για την επιλογή του. Θέλουμε να γίνουμε μία εταιρεία απλή, ψηφιακή και προσιτή.

Δεκατετές στρατηγικό πλάνο

Για να το πετύχουμε, έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα 10ετές στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης με σημαντικές επενδύσεις στον εκσυγχρονισμό της εταιρείας που θα είναι η βάση για την περαιτέρω ανάπτυξή μας, και το οποίο αναπτύσσεται σε τρεις πυλώνες: Απλότητα, Ψηφιακός μετασχηματισμός, Πελατοκεντρικότητα. Στο πλάνο αυτό, οι άνθρωποί μας, οι εργαζόμενοι της Allianz Ελλάδος και το Δυναμικό Πωλήσεων έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εχουμε ήδη στο DNA μας την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και την ακεραιότητα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα επιτύχουμε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ME MIA MAΤΙΑ

Η Allianz Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Allianz, δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία προσφέρει κορυφαία ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές ασφαλιστικές ανάγκες και εξειδικευμένες λύσεις για εταιρικούς και εμπορικούς πελάτες. Η Allianz Ελλάδος επενδύει στην πελατοκεντρικότητα, την ψηφιοποίηση και την προσφορά ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή