Βασίλης Σταύρου: Την «επόμενη μέρα» κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων

Βασίλης Σταύρου: Την «επόμενη μέρα» κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από μια απαιτητική χρονιά, γεμάτη προκλήσεις αλλά και μαθήματα, σχεδιάζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία την επόμενη μέρα. Το 2021, μετατρέπουμε τη γνώση σε πράξη, σε αποφάσεις, σε επιτυχίες. Σύμμαχός μας το ιδιαίτερα εύφορο έδαφος συζητήσεων που έχει ανοίξει για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και την εισροή κεφαλαίων, προκειμένου να εδραιωθεί ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης στη χώρα μας.

Ένα από τα μεγάλα μαθήματα που πήραμε είναι η τεράστια αλληλεπίδραση που πλέον υπάρχει στην παγκόσμια οικονομία και η ανάγκη συλλογικών λύσεων. Σήμερα, καλούμαστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Με την πανδημία να μας επηρεάζει ακόμα, εμείς βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση. Η ασφάλεια των ανθρώπων μας και των πελατών μας παραμένει κυρίαρχη προτεραιότητα. Και βέβαια, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη χώρα μας με επενδύσεις. Είμαστε εδώ για την κοινωνία μας. Και πάντα δίπλα στους πελάτες μας με επιλογές, λύσεις και ιδέες για όλα όσα χρειάζονται.

Το πλάνο ανάπτυξης για την επόμενη μέρα

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος μένουμε σταθεροί στο αναπτυξιακό μας πλάνο, διευρύνοντας διαρκώς το κοινωνικό-οικονομικό αποτύπωμά μας. Συνεχίζουμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό, παράλληλα με την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Ενισχύουμε ακόμη περισσότερο το ψηφιακό μας κατάστημα, το AB Eshop, τις ψηφιακές υπηρεσίες εντός του δικτύου καταστημάτων μας, το σχήμα πιστότητας AB Plus, τα data analytics. Συνεχίζουμε, όμως, και το πλάνο ανάπτυξης των καταστημάτων μας. Πρόκειται για ένα δυναμικό πλάνο, το οποίο κινείται μεταξύ 50 και 60 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει νέα καταστήματα και ανακαινίσεις, επέκταση των νέων concept και αναβάθμιση των λειτουργικών και παραγωγικών μονάδων. Επιπλέον, ενισχύουμε περαιτέρω το franchise δίκτυό μας. Θέλουμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία να κάνουν το ξεκίνημά τους στην επιχειρηματικότητα, πάντοτε με τη δική μας στήριξη και με πολύ ευνοϊκούς όρους. Έτσι, δημιουργούμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αυτών και πολύ ικανοποιητικά κέρδη για τους επιχειρηματίες. Φυσικά, επενδύουμε στους ανθρώπους μας, σε επίπεδο εκπαίδευσης, ανάπτυξης και παροχών. Για να τους προσφέρουμε ένα ασφαλές, σύγχρονο, συμπεριληπτικό και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας. Για όλους εκείνους που κατά τη διάρκεια της πανδημίας έδωσαν τεράστιο «αγώνα». Πάντα με χαμόγελο και φροντίδα ανταποκρίθηκαν στις πρωτόγνωρες συνθήκες και χάρη σε εκείνους, αλλά και στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα καταφέραμε. Και δεν έλειψε τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη ΑΒητική ομάδα, τους δικούς μας «ήρωες». Γιατί, οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή μας.

Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο διαφαίνεται και μια ευκαιρία. Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τα κεφάλαια που θα έρθουν δημιουργούν μια μοναδική συγκυρία για τον οικονομικό, τεχνολογικό και θεσμικό μετασχηματισμό της χώρας. Οι πόροι του Ταμείου μπορούν να αλλάξουν την πορεία της χώρας και να τη θέσουν σε τροχιά ανάπτυξης. Έχουμε, λοιπόν, μια ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα μαθήματα του χθες και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το αύριο. Να θέσουμε τους σωστούς στόχους και να συνεργαστούμε αποτελεσματικά. Για εμάς και για τις επόμενες γενιές.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος είμαστε σε διαρκή και ανοιχτό διάλογο με τους πελάτες και την κοινωνία, συνολικά. Προσαρμοζόμαστε, μαθαίνουμε και ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις νέες ανάγκες. Πάντοτε με οδηγό τον σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Βασίλης Σταύρου: Την «επόμενη μέρα» κάνουμε  τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή