Πώς θα καταφέρουμε τον μεγάλο στόχο

Πώς θα καταφέρουμε τον μεγάλο στόχο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ανάγκη σε αυτόν τον τόπο να κάνουμε την επιχειρηματικότητα «μόδα». Περάσαμε πολλά χρόνια θεωρώντας πως οι επιχειρήσεις ή το κέρδος είναι λέξεις που πρέπει να εξοριστούν από τον δημόσιο διάλογο. Ωριμάσαμε όμως μετά την κρίση και συνειδητοποιήσαμε, ως κοινωνία, πως ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που μπορεί να εξασφαλίσει δουλειές στα παιδιά μας.

Η «Κ» στηρίζει παραδοσιακά την επιχειρηματικότητα, από την εποχή που δεν ήταν εύκολο ούτε αυτονόητο να το κάνει ένα μέσο ενημέρωσης. Έχουμε βαθιά πίστη στις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, που περιμένουν εδώ και χρόνια να απελευθερωθούν.

Ζητήσαμε, για μία ακόμη χρονιά, από τα κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη των σημαντικών επιχειρήσεων να μας απαντήσουν για το πώς μπορούμε να καταφέρουμε τον μεγάλο στόχο, να μπούμε στις ράγες μιας δυναμικής, υγιούς, βιώσιμης ανάπτυξης.

Ελπίζουμε ότι οι αναγνώστες μας θα βρουν τις απαντήσεις ενδιαφέρουσες και πως όλοι μας θα αντλήσουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Όσοι συμμετέχουν άλλωστε σε αυτό το τεύχος είναι εκείνοι που θα «πάρουν πάνω τους», θα ηγηθούν της νέας εθνικής προσπάθειας να καταφέρουμε αυτά που μπορούμε και μας αξίζουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή