Νόστιμα λόγια, αλμυρές ιστορίες, με τον Άγγελο Ρέντουλα.
Τα νηστίσιμα της Κυριακής: 42 πεντανόστιμες συνταγές για το καλό μας τραπέζι
Γιουβέτσι και μακαρονάδες, στιφάδο, μπουρδέτο, πλακί, όλα νηστίσιμα. Στρώνουμε τραπέζι παρέα με την κυρα-Σαρακοστή, αλλά είναι φαγητά που μπορούμε να φτιάχνουμε όλο τον χρόνο.
Κοτόσουπα αρωματική με ρύζι
Είναι από αυτά τα φαγητά που σε στυλώνουν, που σε αναπτερώνουν, η κοτόσουπα. Και σε αυτή της την εκδοχή στη χύτρα ταχύτητας γίνεται πολύ πιο γρήγορα και αποκτά έξτρα συμπυκνωμένη γεύση.
Τούρτα με μαρέγκες και καραμελωμένα αμύγδαλα
Τέλειο επιδόρπιο για τραπέζι στο σπίτι! Τις μαρέγκες και τα καραμελωμένα αμύγδαλα μπορούμε να τα ετοιμάσουμε από την προηγούμενη ημέρα, και να μας μείνει μόνο το στήσιμο.
Κατσικάκι ρολό με σκόρδο και δεντρολίβανο στη γάστρα
Μια συνταγή από αυτές που βάζεις το φαγητό στον φούρνο και ξενοιάζεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο προς το τέλος για να φτιάξουμε την απλή σάλτσα του.
Galette με μήλα
Η πιο εύκολη τάρτα μήλου είναι η γκαλέτ. Ζυμώνετε στα γρήγορα, ανοίγετε φύλλο, βάζετε τα φρούτα και ψήνετε. Αυτό ήταν! Δεν θα χρειαστείτε ούτε καν ταρτιέρα.
Το αυθεντικό πεϊνιρλί με κασέρι του Τεχλικίδη βήμα βήμα
Μια συνταγή από έναν αληθινό μάστορα του πεϊνιρλί, με ζυμάρι τραγανό και μαστιχωτό λιωμένο κασέρι. Αν θέλουμε βάζουμε και αυγό ή κάποιο αλλαντικό, ένα κομμάτι καλό αιγοπρόβειο βούτυρο, όμως, είναι απολύτως απαραίτητο.
Mamma Roma: η Δωροθέα Μερκούρη μιλά στον Άγγελο Ρέντουλα για την αιώνια νοστιμιά της Ρώμης
Γιατί δεν παχαίνει η καλή πίτσα; Από πού έκλεβε παγωτό και πόση κρέμα παστιτσέρα είχε φάει η Δωροθέα Μερκούρη όταν ήταν μικρή;
Το πόντκαστ του Γαστρονόμου: Backstage madness από τα φετινά Βραβεία
Γιατί ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς έκαναν έναν χρόνο δίαιτα; Ξέρουν τι θα παρουσιάσουν φέτος; Για ποιο άχαστο φαγητό μιλάει ο Άγγελος Ρέντουλας; Σε ποια χρονιά στο μέλλον ζει η Αλεξία;
Το πόντκαστ του Γαστρονόμου: Κανένα μπέργκερ, το σουβλάκι είναι έρωτας
Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητά με τη Νικολέτα Μακρυωνίτου για το τι κάνει ένα καλό σουβλάκι, καλό σουβλάκι, και τρυπώνει σε ένα ιστορικό σουβλατζίδικο την ώρα που κορυφώνεται… το τύλιγμα. Το εθνικό μας street food όπως δεν το έχετε ξανακούσει.
Γιατί ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βλέπει Μάστερ Σεφ; Μια πικάντικη συνέντευξη
Μάστερ Σεφ, αυτοκίνητα, σταριλίκι και αστέρια Michelin, η Δέσποινα και τα παιδιά, ο Αντώνης, το αγαπημένο του σουβλατζίδικο.