Η ατζέντα της επίσκεψης του Πρ. Παυλόπουλου στις Βρυξέλλες

Η ατζέντα της επίσκεψης του Πρ. Παυλόπουλου στις Βρυξέλλες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχίζει σήμερα η διήμερη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Παυλόπουλος θα παραβρεθεί το απόγευμα της Τρίτης σε δεξίωση που παραχωρεί προς τιμήν του η πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο, Ελευθερία Γαλαθιανάκη, με προσκεκλημένους Ελληνες εκπροσώπους από την ομογένεια, την Εκκλησία και Ελληνες εργαζομένους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Συμβούλιο, καθώς και στρατιωτικούς του ΝΑΤΟ.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, όπου θα τον υποδεχτεί ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, και θα συναντηθεί με τους Ελληνες εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας το οποίο θα παραθέσουν προς τιμήν του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τα μέλη του Κολλεγίου των Επιτρόπων.

Μετά το πέρας του γεύματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναμένεται να κάνουν δηλώσεις προς τον Τύπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή