Κυρ. Μητσοτάκης: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Κυρ. Μητσοτάκης: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για ό,τι αυτοί συμβολίζουν, τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την πολιτική χωρίς αρχές, μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκινώντας την ομιλία του στα πλαίσια της συζήτησης στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2019

«Ο κύκλος της κρίσης θα έπρεπε να κλείσει πριν τέσσερα χρόνια αν εσείς κ.Τσίπρα δεν προκαλούσατε εκλογές με την συνδρομή του κύριου Κουβέλη και της Χρυσής Αυγής» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Η Ελλάδα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που το είχε ανάγκη. Διαλύσατε την μεσαία τάξη» κατηγόρησε την κυβέρνηση και συνέχισε: «Το 2015 η χώρα διχάστηκε σένα δημοψήφισμα παρωδία και έχασε τις τράπεζές της». 

«Η χώρα μας τώρα καλείται να καλύψει τις ανάγκες της με δανεισμό από τις διεθνείς αγορές. Αυτό που παρέμεινε είναι η εποπτεία την οποία καμιά άλλη χώρα δεν την έχει» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που ακολουθείτε από όταν ήσασταν ακόμα αντιπολίτευση» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αρχηγός της ΝΔ και τόνισε ότι « όσο ανοιχτή είναι η δημοκρατία μας σε διαφορετικές απόψεις τόσο αμείλικτη θα είναι με εκείνους που θα θελήσουν να την φιμώσουν με βία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή