Στ. Θεοδωράκης: Ζητείται σοβαρός συριζαίος στα Εξάρχεια

Στ. Θεοδωράκης: Ζητείται σοβαρός συριζαίος στα Εξάρχεια

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ακούει κανείς από την κυβέρνηση τις φωνές απόγνωσης των κατοίκων των Εξαρχείων;», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Facebook, με αφορμή την επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα κάτοικοι των Εξαρχείων για την κατάσταση που ζουν στην περιοχή τους, την οποία και αναδημοσίευσε.

«Από τη μία λοιπόν οι πολίτες των Εξαρχείων και από την άλλη ο κ.Τσίπρας που επιμένει ότι ο Δεκέμβρης δεν είναι μόνο μολότοφ και καταστροφές, αλλά και «εκατοντάδες πολύμορφες συμμετοχικές δράσεις σε όλη τη χώρα». Που τις είδε;», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνεχίζει, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό: «Τον προκάλεσα και χθες στη Βουλή να μας πει έστω και μια «πολύμορφη συμμετοχική δράση» που γεννήθηκε από τις στάχτες, τις καταστροφές και τις λεηλασίες της Αθήνας.

Εντάξει, να πάσχουν από βαρβαρολαγνεία κάποιοι περιθωριακοί και κάποιοι εξωκοινοβουλευτικοί. Αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός;»

«Δεν υπάρχει αλήθεια, ένας σοβαρός συριζαίος, κάτοικος Εξαρχείων, να πει στον πρωθυπουργό τι πραγματικά συμβαίνει; Να τον προσκαλέσει μια μέρα στο σπίτι του να δει στα κλεφτά από τα παράθυρα τις «πολύμορφες και συμμετοχικές δράσεις»; Και αν δεν μπορεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ας στείλει την υπουργό του ή κάποιον έμπιστό του. Να δουν τον αργό θάνατο μιας ιστορικής γειτονιάς και να πάψουν να περιπαίζουν τους πολίτες», αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή