«Υποπτο» δέμα αναστάτωσε τον ΣΥΡΙΖΑ

«Υποπτο» δέμα αναστάτωσε τον ΣΥΡΙΖΑ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου εξαιτίας «ύποπτου» δέματος. Είχε σταλεί μέσω αλληλογραφίας και παρελήφθη χθες το πρωί από τους υπαλλήλους των γραφείων. Κατά τη συνήθη τακτική, οι υπεύθυνοι ασφαλείας το έλεγξαν στο μηχάνημα X-ray που βρίσκεται εγκατεστημένο στην είσοδο των γραφείων και κρίθηκε ύποπτο. Αμεσα ειδοποιήθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και οι επικεφαλής αξιωματικοί έδωσαν εντολή να πάει στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) προκειμένου να ελέγξει το περιεχόμενο του δέματος.

Επειτα από περίπου μισή ώρα ο έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς οι ανησυχίες των υπευθύνων ασφαλείας του κυβερνώντος κόμματος να επιβεβαιωθούν. Κι αυτό διότι διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του δεν υπήρχε κάποιος αυτοσχέδιος εμπρηστικός ή εκρηκτικός μηχανισμός, αλλά ηλεκτρονική συσκευή και πιο συγκεκριμένα μια φορητή μπαταρία (power bank) που χρησιμοποιείται κυρίως για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων και φορητών υπολογιστών. Mετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, οι πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησαν και η διανομή της αλληλογραφίας μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή