Ο Καμμένος απαντά στον Σγουρίδη: Θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων

Ο Καμμένος απαντά στον Σγουρίδη: Θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στον αντιπρόεδρο του κόμματός του, Παναγιώτη Σγουρίδη, έδωσε μέσω των social media, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελληνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος κάνοντας λόγο για «θεωρίες φαντασίας» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι η Ελλάδα είναι η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής «που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Σγουρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, καθώς, όπως είπε, «μπορεί να συμβούν γεγονότα».

Στην ερώτηση «τι θα μπορούσε να συμβεί», ο κ. Σγουρίδης απάντησε: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Κατηγορηματικά, δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

Κουμουτσάκος: Αδιανόητες δηλώσεις 

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία, μέσω του τομεάρχη Εξωτερικών, Γιώργου Κουμουτσάκου, αντέδρασε στις δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη, χαρακτηρίζοντάς τες «αδιανόητες».

«Οι δηλώσεις Σγουρίδη για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, σε συνδυασμό μάλιστα με την τύχη της συμφωνίας των Πρεσπών είναι αδιανόητες» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος και συνέχισε:

«Όπως αδιανόητο και επικίνδυνο είναι ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Εξωτερικών και Πρωθυπουργός δεν τις καταδίκασαν αμέσως αφήνοντας έτσι να διακινούνται σενάρια που εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς, καθώς προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή