Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, υπό τη σκιά των σεναρίων που θέλουν τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να οδηγούνται σε «διαζύγιο» με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Αρχικά, όπως είχε γίνει γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρούσαν αύριο συνέντευξη, με διαφορά μίας ώρας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεοπτική συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Αμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στον τηλεοπτικό σταθμό Star, αναβλήθηκε. Ο κ. Καμμένος ενημέρωσε το κανάλι ότι θα προηγηθεί η συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή, και στη συνέχεια θα μιλήσει στα Μέσα Ενημέρωσης.

Πάντως, δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να αναφέρει ότι η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open την Τετάρτη θα αναβληθεί.

Ετσι, ορίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού των δύο κυβερνητικών εταίρων για την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στις 10 το πρωί της Τετάρτης, μία συνεδρίαση ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς ήδη η υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής του κόμματος, ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί, εκφράζοντας τη στήριξή της κυβέρνηση.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή