Σγουρίδης: «Εχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις»

Σγουρίδης: «Εχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στην κα Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη, ενώ πρόσθεσε ότι « αυτοί είναι που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα». 

«Φαίνεται ότι διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση για μια ψήφο», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον κ. Ζουράρη και τον κ. Παπαχριστόπουλο, δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. «Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος δε στις δηλώσεις της κας Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος.

«Ο κ. Κουίκ είχε θέσει τον εαυτό του έκτος κινήματος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποιοι έχουν το ανάστημα και παραιτούνται τους άλλους ας τους κρίνει ο λαός», πρόσθεσε. Τέλος, σημείωσε ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή