Χρηστίδης: Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών

Χρηστίδης: Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ηρθε η ώρα να αναμετρηθούμε face to face με τον κ. Τσίπρα, το ΚΙΝΑΛ είναι ο μεγάλος του αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ενώ σημείωσε ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι προβληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα». 

Μιλώντας στο news247, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «καμμένοι των Πρεσπών είναι αυτοί που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών», ενώ ανέφερε πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών. Εξέφρασε δε την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου. «Ας κάνουμε υπομονή μέχρι να γίνει η σύγκλιση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας», πρόσθεσε. 

Αναφερόμενος στη συμμετοχή προσωπικοτήτων της κεντροαριστεράς στην εκδήλωση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε ότι «υπάρχει μια σειρά ακαδημαϊκών πολιτικών και πολιτών που στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών, το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κεντροαριστερά με τον Κουίκ. Ο κ. Τσίπρας τα τελευταία 4 χρόνια συγκυβέρνησε με τον Καμμένο, προσκλητήριο για προοδευτικό μέτωπο με Παπακώστα δεν γίνεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή