ΚΚΕ: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι να σου τα παίρνουν από την αριστερή ή τη δεξιά τσέπη

ΚΚΕ: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι να σου τα παίρνουν από την αριστερή ή τη δεξιά τσέπη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η συνέντευξη Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι η διαφορά ανάμεσα σε δυο μείγματα της ίδιας πολιτικής ή αλλιώς η διαφορά του να σου τα παίρνουν από την αριστερή ή τη δεξιά τσέπη. Απόλυτη προσήλωση στις αντιλαϊκές δεσμεύσεις και τα ματωμένα πλεονάσματα και την ίδια στιγμή κούφιες υποσχέσεις για μείωση των φόρων, με ακόμη όμως μεγαλύτερη περιστολή των κοινωνικών δαπανών», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Αποδεικνύει όμως και κάτι άλλο: Την προσπάθεια της ΝΔ να ξεπλυθεί στη λαϊκή συνείδηση και να πλασάρει τις αντιδραστικές της θέσεις, πατώντας πάνω στην αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποιείται μάλιστα στο όνομα της "προόδου"», προσθέτει το σχόλιο του κόμματος καταλήγοντας, «καμία εμπιστοσύνη ούτε στον έναν ούτε στον άλλον. Ο λαός να μην ψάχνει τις κάλπικες διαφορές, αλλά να κάνει τη μεγάλη διαφορά με δυνατό ΚΚΕ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή