ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Αττικό Νοσοκομείο (φωτογραφίες)

Επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Αττικό Νοσοκομείο (φωτογραφίες)

Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο πραγματοποίησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δυστυχώς, η κατάσταση που είδα στο Αττικό νοσοκομείο δεν είναι αντάξια ενός πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Ελλάδα του 2019. Ράντζα στους διαδρόμους, λίγοι νοσηλευτές, εξοπλισμός ο οποίος δεν δουλεύει. Ένα νοσοκομείο κόσμημα σε μια δύσκολη περιοχή της Αττικής, το οποίο δυστυχώς ακολουθεί μια πτωτική πορεία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

episkepsi-toy-k-mitsotaki-sto-attiko-nosokomeio-fotografies0

«Δεν πρόκειται να ισχυριστώ ότι όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, προφανώς πολλά είναι παλιά. Έχει έρθει, όμως, η ώρα να αντιμετωπιστούν δραστικά, με μια τολμηρή παρέμβαση η οποία θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το δημόσιο σύστημα υγείας έτσι ώστε να γίνει επιτέλους ένας ουσιαστικός διαχωρισμός μεταξύ πρωτοβάθμιας φροντίδας και της φροντίδας που οι ασθενείς αναζητούν στα νοσοκομεία» πρόσθεσε.

episkepsi-toy-k-mitsotaki-sto-attiko-nosokomeio-fotografies1

Ο κ. Μητσοτάκης, ευχαρίστησε παράλληλα όλο το προσωπικό του νοσοκομείου «για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για να μπορέσουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους ασθενείς».

«Η Νέα Δημοκρατία στα μέσα Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει με λεπτομέρεια το πρόγραμμα της για μια ποιοτική δημόσια υγεία για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

episkepsi-toy-k-mitsotaki-sto-attiko-nosokomeio-fotografies2