ΝΔ κατά κυβέρνησης για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο

ΝΔ κατά κυβέρνησης για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για επίδειξη αυταρχισμού από την πλευρά της κυβέρνησης κάνει λόγο με αφορμή τα επεισόδια στο συλλαλητήριο του Συντάγματος η Νέα Δημοκρατία. 

Παράλληλα, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση-κουρελού έδειξε το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο ρίχνοντας μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλυθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά κατά της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ:

«Η κυβέρνηση-κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο.

Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν  ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν».

Επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε και ο Βασίλης Κικίλιας μέσα από το twitter. «Μόνο ντροπή και θλίψη για την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που έδωσε εντολή να "πνιγεί" το συλλαλητήριο από τα δακρυγόνα" έγραψε ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε για τη χρήση βίας στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Θαύμα! Θαύμα! Τα ΜΑΤ και τα χημικά που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται εναντίον πολιτών και παιδιών. Αυταρχισμός και καταστολή πέρα από κάθε όριο.

«Αντί η Αστυνομία να συλλάβει τους ολιγάριθμους κουκουλοφόρους αλήτες που θέλησαν να διαταράξουν την τάξη στο συλλαλητήριο, έριξε χημικά στους φιλήσυχους πολίτες του συλλαλητηρίου», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο και τη ρήψη χημικών.

«Είναι και αυτό δείγμα γραφής, το πώς αντιμετωπίζει την λαοθάλασσα ο τρομαγμένος πρωθυπουργός. Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα να έρθει αύριο στην Βουλή να δώσει εξηγήσεις για τα κατορθώματα των υπουργών του και της Αστυνομίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή