Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους οι «3»

Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους οι «3»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στη Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού για τους αποχωρήσαντες βουλευτές κ. Αμυρά, Δανέλλη και Ψαριανό.

Το Ποτάμι σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία, καθώς δεν διαθέτει Κοινοβουλευτική Ομάδα, συνεδρίασε και αποφάσισε πως στις 26 Φεβρουαρίου –την ημέρα που συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού– «θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η μεγάλη συνάντηση των στελεχών και των αντιπροσώπων του Κινήματος από όλη τη χώρα», θέτοντας την 26η Φεβρουαρίου ως ορόσημο για την επανεκκίνηση των δράσεών του.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται, όσον αφορά τα επόμενα βήματα του κόμματος, πως «παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του», χωρίς πάντως να γίνεται αναφορά στο θέμα συνεργασιών προ ή μετά των εκλογών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή