Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας – Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως οι μαφίες

Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας – Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως οι μαφίες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Χαρακτήρισε τον Τσίπρα «απολύτως ελεγχόμενο άτομο από τον ξένο παράγοντα», προσθέτοντας ότι «κάνει αυτά που ήθελε ο Σημίτης».

«Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε πάρα πολύ κόσμο. Εξαπάτησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εξαπάτησε κι εμάς. ο κ. Τσίπρας αν μπορούσε να μην κάνει καθόλου εκλογές, δεν θα έκανε καθόλου εκλογές», είπε ακόμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ αναφερόμενη στο πολιτικό διαζύγιο, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς:

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως κάνουν οι μαφίες. Ο κ. Καμμένος έκανε βαρύτατες καταγγελίες στο υπουργικό συμβούλιο πριν λίγους μήνες για εξαγορά, όμως εντέυθεν της κατηγορίες αυτές τις έχει κάνει γαργάρα».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν η κυβέρνηση έχει ακόμα «καύσιμα», απάντησε χαρακτηριστικά: «καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν; Εύχομαι να έχουν καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν».

Η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε απευθυνόμενη στα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «σε ψηφισμένο νομοσχέδιο το οποίο αγγίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δημοψηφίσματος. Αρκούν 120 βουλευτές. Θα ζητήσουν να μιλήσει ο λαός;»

Τέλος, επανέλαβε την πρόσκλησή σε debate προς τον πρωθυπουργό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή