Στη δημοσιότητα ηχητικό απόσπασμα που «καίει» τον Ψαριανό για την αποχώρησή του από το Ποτάμι

Στη δημοσιότητα ηχητικό απόσπασμα που «καίει» τον Ψαριανό για την αποχώρησή του από το Ποτάμι

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηχητικό απόσπασμα με δηλώσεις του ανεξάρτητου πλέον, βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος ακούγεται να λέει ότι δεν θα αποχωρήσει από το Ποτάμι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από ένα μέλος του κόμματος που το ανήρτησε στα social media.

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@κι@ που λέει ο ΣΚΑΙ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός στο ηχητικό που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο twitter το μέλος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα.

 

 

«Όχι Γρηγόρη μου… εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα… Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!», έγραψε η ίδια

Η αντίδραση του Ψαριανού

Ο κ. Ψαριανός, αντέδρασε κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη ενέργεια να κυκλοφορήσουν ηχογραφημένα αποσπάσματα από τα όσα είπαν στην κλειστή σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου τα μέλη του». Εξήγησε ότι ακόμα ότι δεν έφυγε από το Ποτάμι, αλλά ότι κατέστη ανεξάρτητος ούτως η άλλως, αφού η προηγηθείσα αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, είχε καταργήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή