Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάρτηση για την επέτειο των Ιμίων έκανε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται η ελληνική σημαία, τα Ίμια και το μήνυμα: «Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα» με την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη.

Στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε: «Τιμούμε τους ήρωες Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό που θυσιάστηκαν στα Ίμια για την Πατρίδα. Ενωμένοι οι Έλληνες στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα».

Φόρο τιμής στους Έλληνες αξιωματικούς που σκοτώθηκαν πριν από 23 χρόνια στα Ίμια, σημειώνοντας ότι «η θυσία των τριών αξιωματικών σφράγισε ανεξίτηλα την ελληνική κυριαρχία πάνω τους», απέτισε με μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαρισμού στο twitter και ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το μήνυμα του Γιώργου Κουμουτσάκου στο twitter είναι το ακόλουθο:

«23 χρόνια πριν. Η θυσία των τριών Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια σφράγισε ανεξίτηλα την ελληνική κυριαρχία πάνω τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή