Τσακαλώτος: Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί «μεγάλη επιτυχία των λαϊκιστών της Ευρώπης» τη νίκη Μακρόν επί της Λεπέν

Τσακαλώτος: Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί «μεγάλη επιτυχία των λαϊκιστών της Ευρώπης» τη νίκη Μακρόν επί της Λεπέν

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Προφανώς, για τον κ. Μητσοτάκη, όταν στη Γαλλία ο Μακρόν κέρδισε τη Λεπέν και στην Αυστρία ο Van der Bellen (πράσινος) τον Homer (ακροδεξιός στην καλύτερη περίπτωση) αυτό αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία των λαϊκιστών της Ευρώπης», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας με ανάρτησή του στο twitter, τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, στη συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα», ότι «η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, όπου οι λαϊκιστές θα υποστούν ξεκάθαρη ήττα».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ότι «η νίκη της Νέας Δημοκρατίας το 2019 θα φέρει σταθερότητα και ελπίδα. Η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, όπου οι λαϊκιστές θα υποστούν μία ξεκάθαρη ήττα. Από μόνη της, η προκήρυξη των εκλογών θα αλλάξει το κλίμα στις διεθνείς αγορές και θα σφραγίσει τη μετάβαση από την εποχή της ανασφάλειας στην εποχή ελπίδας για τον ελληνικό λαό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή