Π. Καμμένος: Θα καταθέσω τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου αφού μιλήσω στη Βουλή

Π. Καμμένος: Θα καταθέσω τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου αφού μιλήσω στη Βουλή

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διαγραφή του βουλευτή Θ. Παπαχριστόπουλου προαναγγέλλει μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος. Οπως έγραψε θα καταθέσει τη διαγραφή στην Ολομέλεια αφού μιλήσει στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στη σύντομη σε χρονική διάρκεια– συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, δόθηκε ουσιαστικά τελεσίγραφο στον κ. Παπαχριστόπουλο να παραιτηθεί μέχρι σήμερα και να παραδώσει την έδρα, όπως άλλωστε έχει εξαγγείλει εδώ και καιρό, διαφορετικά θα διαγραφεί από το κόμμα.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον κ. Παπαχριστόπουλο «να παραδώσει την έδρα στους ΑΝΕΛ, μέχρι την αρχή της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ώστε να αναλάβει την ευθύνη πλέον ο πρωθυπουργός, διαφορετικά θα τον διαγράψει με επιστολή του, ανεξαρτήτως κόστους».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος από την πλευρά του απάντησε ότι έχει υποσχεθεί στον κ. Βούτση να ψηφίσει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Και πράγματι, ο κ. Παπαχριστόπουλος προτίθετο να παραιτηθεί έως το βράδυ, με το πέρας της ψηφοφορίας για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Εν συνεχεία, η έδρα περνάει στον Τ. Κουίκ, που εδώ και καιρό πρέπει να λογίζεται όχι μόνο ως υπουργός του κ. Τσίπρα, αλλά και ως «συμπλέων» με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή