Κ. Μπακογιάννης: Εχουμε ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες πήγες χρηματοδότησης

Κ. Μπακογιάννης: Εχουμε ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες πήγες χρηματοδότησης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Eτοιμαζόμαστε να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο κοστολογημένο πρόγραμμα, ένα επιχειρησιακό σχέδιο-όχι αυτό του παρελθόντος με ωραία φυλλάδια και ωραίες φωτογραφίες- το οποίο θα μας συνοδεύει τα επόμενα χρόνια και  αποτυπώνει ξεκάθαρα τις δεσμεύσεις μας αλλά και το πού θα βρούμε τα χρήματα», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο ραδιοφωνικό σταθμό του News 247.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε σχετικά με την επιτυχίες που είχε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πως «δεν έχει να κάνει με εμένα, τα εύσημα ανήκουν σε μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων η οποία δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και πάρα πολύ συστηματικά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Απαντώντας και στο ερώτημα αν θα μπορούσε να έχει τις ίδιες επιτυχίες στο Δήμο της Αθήνας, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι ««Βεβαίως γίνεται και στο Δήμο της Αθήνας. Έχουμε εθνικούς πόρους, έχουμε ευρωπαϊκούς πόρους, έχουμε νέα σύνθετα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε. Το έχουμε κάνει στην Περιφέρεια, το έχουμε κάνει, για παράδειγμα, στον Ασωπό, το έχουμε κάνει και με  το Φυσικό Αέριο. Είναι κάτι το οποίο γίνεται. Δεν πάμε να ανακαλύψουμε την Αμερική. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι εύκολο, απαιτεί δουλειά μυρμηγκιού. Απαιτεί υπομονή και επιμονή»

Συνεργάτες του κ. Μπακογιάννη σχολιάζοντας με χιούμορ την αναφορά του Πάνου Καμμένου σε συνέντευξή του αναρωτήθηκαν: «Τώρα που έχει χρόνο μάλλον άρχισε να βλέπει House of Cards και έχει εξάψει ακόμα περισσότερο τη φαντασία του, δεν εξηγείται αλλιώς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή