Προς μίνι ανασχηματισμό

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προαναγγελία «μίνι ανασχηματισμού» έκανε χθες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κομματικό όργανο σημείωσε πως το αμέσως επόμενο διάστημα –υπήρξε χθες σχετική φημολογία ακόμη και για σήμερα– θα προχωρήσει στην κάλυψη των κενών θέσεων που προκύπτουν στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης και του υφυπουργού Εργασίας, από την υποψηφιότητα της κ. Κατερίνας Νοτοπούλου και του κ. Νάσου Ηλιόπουλου στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Αθήνας αντίστοιχα.

Παράλληλα, κενή είναι και η θέση του υφυπουργού Αμυνας, μετά την παραίτηση της κ. Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, ενώ ο κ. Αλ. Τσίπρας είναι πολύ πιθανόν να μη διατηρήσει το υπουργείο Εξωτερικών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αποφασίστηκε το αμέσως προσεχές διάστημα η σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, ώστε να ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, το οποίο θα περιλαμβάνει πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα «διακήρυξη», που θα σηματοδοτεί αυτό το άνοιγμα. Η σύνταξή της θα γίνει υπό την ευθύνη του κ. Αριστείδη Μπαλτά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή